Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin filosofiaa Näytä suurempana

Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin filosofiaa, e-kirja

tilaukset: www.ellibs.fi

Uusi tuote

Juhani Tarkkonen

Tiedot

0.00 EUR sis. alv

  TÄMÄ TEOS ON SAATAVILLA E-KIRJANA ELLIBSISTÄ (www.ellibs.fi), klikkaa TÄSTÄ

  Ellibs myy sähköisiä kirjoja mm. yksityishenkilöille, kirjastoille ja oppilaitoksille

  Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin filosofiaa -kirjassa tarkastellaan ja pohditaan työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin luontia, ylläpitoa ja jatkokehittämistä työorganisaatiosta riippuvana ilmiökenttänä. Keskeisiä käsitteitä ovat esimerkiksi kokonaishallinta, järjestelmäperustaisuus, työnantajan tahto, johtamisjärjestelmä, yhteistoiminta, multikausaalisuus ja deduktiivinen toimenpidepäättely.

  Turvallisuus ja työhyvinvointi tavoitteina ja arvolähtökohtina sekä työsuojelu toiminallisena käsitteenä ovat monitieteellisen tiedon sovellutuskohteita. Filosofisen tarkastelun tehtävänä on ylittää erityistieteiden asettamat rajoitukset ja tarkastella asioita kokonaisuuksina mutta kuitenkin konkreettisen toiminnan mahdollisuuksien pohjalta.

  Kirjan keskeisväite onkin se, että työorganisaation ja täsmällisemmin organisaatiosysteemin kulloinenkin tila on aina turvallisuuden ja työhyvinvoinnin laadun tärkein selitys. Kirjan sanoma lukijoille onkin, että työorganisaatio on mahdollista organisoida normaalin tuotannollisen tai palvelutuotannollisen toiminnan rinnalla tuottamaan, ylläpitämään ja jatkokehittämään turvallisuutta ja työhyvinvointia tuloksellisesti. Samalla organisaatiokyvykkyys ja -tuloksellisuus parantuvat.

   

  EAN: 9789916701508
  ISBN: 978-9916-701-50-8 (pdf)

  Koko ja laajuus: A5, 266  s.
  Julkaisuajankohta: 11/2022
  Kirjastoluokka: 37.1

   

   

   

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin filosofiaa, e-kirja

Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin filosofiaa, e-kirja

Juhani Tarkkonen

21 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: