Dionnen tytöt Näytä suurempana

Dionnen tytöt, e-kirja

Tilaukset: www.ellibs.fi

Uusi tuote

Liliana Lento

Tiedot

0.00 EUR sis. alv

  Liliana Lennon esikoisromaanissa yhdistyvät chick lit ja fantasia. Dionnen tytöt vie lukijan kuvitteelliseen maahan, Fretanniaan, keijujen, ihmisten ja menninkäisten maailmaan.

  Stella muuttaa Dionnen pikkukaupunkiin työn perässä. Hän tuntee olonsa ulkopuoliseksi uudella paikkakunnalla ja työyhteisönsä ainoana ihmisenä. Stellan elämään tuo iloa herttainen Adelina, joka laulaa kuin enkeli, ja jonka kahvilasta saa kaupungin parhaat leivokset. Mutta ihmisen ja keijun rakkaussuhdetta ei katsota hyvällä sisällissotaan ajautuneessa maassa.

  Kaunis ja eloisa Margot haaveilee näyttelijän urasta ja pääkaupunkiin muutosta, mutta sota sotkee suunnitelmat. Kovia kokenut Florence päätyy Dionneen sattumalta. Hän luulee ensin joutuneensa ojasta allikkoon mutta löytää onnen yllättävältä suunnalta.

  --

  LILIANA LENTO

  "Liliana Lento asuu Tampereella ja on ammatiltaan sosiaalityöntekijä.

  Tarinoiden kirjoittaminen on ollut Lilianan rakas harrastus yli 10 vuotta, tosin Lilianan esikoisromaanin myötä se alkoi tuntua enemmältä kuin harrastukselta. Kirjoittaminen oli kyllä jo aiemminkin osa hänen elämäänsä päiväkirjan, kirjeiden ja satunnaisten runojen muodossa, ja päänsä sisällä hän on sepitellyt tarinoita niin kauan kuin pystyy muistamaan. Kirjoittaminen on Lilianalle tapa ilmaista itseään, järjestellä ajatuksiaan, hahmottaa tätä maailmaa ja rentoutua. Useimmiten se on myös mukavinta hommaa, mitä hän tietää.

   

  EAN: 9789515796479
  ISBN: 978-951-579-647-9 (pdf)
  Koko ja laajuus: A5, 216 s.
  Julkaisuajankohta: 11/2022
  Kustantaja: Torni kustantamo

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

Dionnen tytöt, e-kirja

Dionnen tytöt, e-kirja

Liliana Lento

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: