Kaverini Hande Näytä suurempana

Kaverini Hande, e-kirja

Uusi tuote

Erkki Strang

Tiedot

0.00 EUR sis. alv

  TÄMÄ TEOS ON SAATAVILLA E-KIRJANA ELLIBSISTÄ (www.ellibs.fi), klikkaa TÄSTÄ

  Ellibs myy sähköisiä kirjoja mm. yksityishenkilöille, kirjastoille ja oppilaitoksille

  --

   “Sä katselit rahastajaa ja touhusit että “kato mä oon Batman” ja hyppäsit komealla loikalla bussin takaovesta ulos käyttämättä bussin rappusia ja astinlautaa. Pahaksi onneksi juuri bussin oven kohdalla oli pysäkkitolppa johon sä suoraan hyppäsit, löit pääsi ja levisit kuin Elanto siihen katuun.”

  Romaanissa kerrotaan kahden ystävyksen ja ja heidän kavereidensa elämästä 1950- ja 60- luvun Helsingin Töölössä. Elämä ensin korttelipihoilla ja myöhemmin yhä laajemmissa ympyröissä sujui melko vapaasti vanhempien puuttumatta siihen. Jotkut sanoivat etteivät ne välittäneet mutta ei se niin ollut. Vapaammin sai olla kuin ei kaikkea kertonut kotona. Siihen aikaan eivät kännykät vielä rajoittaneet ja kahlinneet elämää. Kirja kertoo kaverusten kasvamisesta yhdessä elämään ja siitä miten elämä myöhemmin veti heitä eri suuntiin.

  Kirja on nostalgiatäytteinen ja elävä kuvaus teinien ja nuorten miesten toilailuista ja puuhista, viiden- kuudenkymmenen vuoden takaisesta Helsingistä ja menneestä maailmasta. Mielenkiintoinen aikamatka silloiseen Helsinkiin, sisältäen sympaattista stadinostalgiaa ja antaen samalla omakohtaisen muistelemisen ja ajattelemisen aihetta kaikille.

  Kirjan kieli on puhekieltä, jossa on jonkin verran slangisanoja. Kirjassa on mukana slangisanasto.

   

  EAN: 9789515796431
  ISBN: 978-951-579-643-1 (ePub)
  Koko ja laajuus: A5, n. 243 s.
  Julkaisuajankohta: 2022

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

Kaverini Hande, e-kirja

Kaverini Hande, e-kirja

Erkki Strang

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: