Olemassa olematta Näytä suurempana

e-kirja: Olemassa olematta

Uusi tuote

Raija Hautala

Tiedot

0.00 EUR sis. alv

Tuotetta ei ole varastossa

  TÄMÄ TEOS ON SAATAVILLA E-KIRJANA ELLIBSISTÄ  (www.ellibs.fi)

  Ellibs myy sähköisiä kirjoja mm. yksityishenkilöille, kirjastoille ja oppilaitoksille

  Nainen elää eronsa jälkeistä sekavaa aikaa kahden murrosikäisen lapsensa kanssa. Hänellä on takanaan 60-luvun nuoruus, seksuaalinen vapaus, opiskelut ja avioero. Kuvioissa on kaksi rakastajaa, yläkerrassa asuva kirjailija Timo ja lähipizzerian turkkilainen työntekijä, jotka soljahtavat naisen elämään kuin huomaamatta.

  Nainen on oman elämänsä herra, eivätkä häntä mitkään sovinnaisuussäännöt sido. Naisen äiti, joka on hävinnyt kymmeniä vuosia sitten, kummittelee edelleen naisen elämässä. Kukaan ei tiedä varmasti, onko äiti enää elossa vai onko hän kenties muuttanut ulkomaille. Vai onko hän kuollut? 

  Olemassa olematta on taitava psykologinen kuvaus läsnäolemisesta tai poissaolemisesta, ja siitä, että äidin varjo ja pelkokin kulkee horjuttavana aikuistuvan ja elämää hakevan itsellisen naisen arjessa. 


  "Kävin kaksi kertaa illan mittaan oksentamassa. Kuulin kun mieheni tuli töistä ja nukahti sohvalle. Ikinä et enää ui pikkuhousuihini. Ikinä en enää päästä sisääni kaluasi, jota on virutettu jonkun muun (tässä tapauksessa joidenkin muiden) pillussa. Vitutti niin saatanasti. Vihasin itseäni lähinnä. Miksi annoin tämän tapahtua."

  ISBN 9789949663170 (pdf)
  ISBN 978-9949-663-17-0 (pdf)
  Koko ja laajuus: A5,  126 s.
  Julkaisuajankohta: 11/2018
  Julkaisija: Torni kustantamo

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

e-kirja: Olemassa olematta

e-kirja: Olemassa olematta

Raija Hautala

12 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat