Esittävän taiteen psykologia Näytä suurempana

ESITTÄVÄN TAITEEN PSYKOLOGIA

Uusi tuote

Glenn D. Wilson

Tiedot

49.05 EUR sis. alv

  Nykypsykologia voi auttaa paljon esiintyviä taiteilijoita ymmärtämään itseään ja tekemään parasta mahdollista taidetta. Se voi tutkia esiintyjän ja yleisön välistä kaksisuuntaista suhdetta, muun muassa sosiaalisia prosesseja, joista mainittakoon samastuminen, karisma, idolinpalvonta ja sosiaalinen tehostumisvaikutus. Se voi kuvata, miten tunteet välittyvät yleisölle ei-kielellisisllä prosesseilla, esimerkiksi asennoilla ja kasvonilmeillä. Se voi testata teorioita huumorin luonteesta ja musiikin voimaa vaikuttaa tunteisiimme. Se voi kertoa, millaiset ihmiset tuntevat vetoa esiintymiseen ja miksi, sekä mille nimenomaisille stressinaiheuttajille he ovat alttiina. Se voi esittää, miten esiintymisjännityksestä voidaan selvitä saavuttaen paras mahdollinen esitys.

  Esittävän taiteen psykologia on laaja ja asiantunteva teos aiheesta, jonka tutkimus on paljolti jäänyt itse taiteenalojen tutkimuksen varjoon, ei vähiten siksi, että tutkimuskohde on niin monista yksityiskohdista rakentuva. 

  Glenn D. Wilsonin oivaltavat ja ajoittain rohkeatkin tulkinnat ja mielipiteet yhdistyneenä tutkimustuloksiin tarjoavat lukijalle erinomaisen mahdollisuuden perehtyä taiteen esittämisen monivivahteiseen maailmaan.

  .

  EAN: 9789949636983
  ISBN: 978-9949-636-98-3
  Koko ja laajuus: 170x240 (sid.), 258 s.
  Julkaisuajankohta: 11/2022

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

ESITTÄVÄN TAITEEN PSYKOLOGIA

ESITTÄVÄN TAITEEN PSYKOLOGIA

Glenn D. Wilson

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: