RAKENTEELLINEN SOSIAALITYÖ Näytä suurempana

RAKENTEELLINEN SOSIAALITYÖ

4. painos

Uusi tuote

Anneli Pohjola & Merja Laitinen & Marjaana Seppänen (toim.)

Tiedot

74.12 EUR sis. alv

  Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirja 2014 on perusteos rakenteellisesta sosiaalityöstä. Yhteiskunnallisista muutoksista ja palvelujärjestelmän uudistustyöstä johtuen aihe on polttavan ajankohtainen suomalaisen sosiaalityön käytäntöjen ja tutkimuksen kentällä. Kirja tarjoaa koottua tietoa ja analyyseja rakenteellisen sosiaalityön lähtökohdista, tavoitteista ja sisällöistä. Se nostaa keskusteluun sosiaalityön ja rakenteiden moniulotteiset suhteet.
   
  Kirja koostuu yhdestätoista vertaisarvioidusta artikkelista, joiden kirjoittajat ovat alansa asiantuntijoita.  Ne avaavat empiirisiin aineistoihin, aiempaan tutkimukseen sekä aikalais- ja teoreettisiin keskusteluihin nojautuen rakenteellisen sosiaalityön ydinkysymyksiä 2010-luvun Suomessa käytännönläheisesti ja uusia näkökulmia nostaen. Pohdittavaksi asettuvat niin rakenteellisen sosiaalityön kehitys, paikka, sisältö ja asiantuntijuus kuin oikeudenmukaisuus muutostyön tavoitteena. Artikkelit tarjoavat ajankohtaisia kuvakulmia myös sosiaalityön ympäristösuhteeseen, ikääntymiseen, viestintään ja väkivallan kohtaamiseen liittyen.
   
  Kokonaisuudessaan vuosikirja nostaa esiin moniulotteisesti rakenteellisen sosiaalityön sisällön ja merkityksen. Se tarjoaa näkökulmia ja työvälineitä sosiaalialan ammattilaisille ja hallinnon toimijoille sekä kunnissa että järjestöissä kuin myös alan tutkijoille. Lisäksi teos soveltuu erinomaisesti oppikirjakäyttöön.
  .

  ISBN 9789949663941
  ISBN 978-9949-663-94-1
  Koko ja laajuus: 170x240, (sid.), 295 s.
  Julkaisuajankohta: 1/2022
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

RAKENTEELLINEN SOSIAALITYÖ

RAKENTEELLINEN SOSIAALITYÖ

Anneli Pohjola & Merja Laitinen & Marjaana Seppänen (toim.)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat