SENSITIIVINEN TUTKIMUKSESSA Näytä suurempana

e-kirja: SENSITIIVINEN TUTKIMUKSESSA

Uusi tuote

Kati Kallinen - Henna Pirskanen - Susanna Rautio

Tiedot

  TÄSTÄ E-KIRJASTA ON SAATAVILLA VERKKOSOPIMUS, OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME VERKKOKAUPAN KAUTTA.
  Menetelmät, kohderyhmät, haasteet ja mahdollisuudet

  Kirja käsittelee sensitiivisten aiheiden sekä sensitiivisten kohderyhmien tutkimista laadullisilla menetelmillä. Se tarjoaa monipuolista tietoa tematiikasta laaja-alaisesti eri tieteen- ja ammattialoille soveltuen. Teoksessa yhtenä kiinnostuksen kohteena on sensitiivinen perheaihe. Keskeisinä esimerkkeinä toimivat kirjan kirjoittajien yhteiskuntatieteelliset väitöstutkimukset koskien huostaanotettuja lapsia, alkoholiongelmaisten isien aikuistuneita poikia ja neuvolan perhetyön asiakasvanhempia.

  Sensitiivinen tutkimuksessa –kirja nostaa esiin uusia ja tuoreita näkökulmia teemasta, josta ei toistaiseksi ole saatavilla kotimaista oppikirjaa. Tutkimus aroista, kipeistä, vaikeista ja henkilökohtaisista aiheista sekä kohderyhmistä vaatii tutkijalta tietoa ja valmistautumista koko tutkimusprosessiin aineistonkeruusta tutkimusraportin kirjoittamiseen. 

  Kirja sopii sensitiivistä aihetta tai kohderyhmää tutkiville kuten opinnäytetyön tekijöille, aloitteleville sekä kokeneille tutkijoille ja muutoin tematiikasta kiinnostuneille. Teoksen tarkoituksena on antaa välineitä tutkijoiden lisäksi kaikille ammattilaisille, jotka työskentelevät sensitiivisten aiheiden ja kohderyhmien parissa esimerkiksi sosiaali-, terveys- ja kasvatusaloilla, kuten neuvolatyössä, lastensuojelussa ja päihdepalveluissa. 

  ISBN 9789949663200 (pdf)
  ISBN 978-9949-663-20-0 (pdf)
  Koko ja laajuus: A5, 226 s.
  Julkaisuajankohta: 2018
  Julkaisija: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

e-kirja: SENSITIIVINEN TUTKIMUKSESSA

e-kirja: SENSITIIVINEN TUTKIMUKSESSA

Kati Kallinen - Henna Pirskanen - Susanna Rautio

17 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat