RAKENTEELLINEN SOSIAALITYÖ Näytä suurempana

e-kirja: RAKENTEELLINEN SOSIAALITYÖ

Uusi tuote

Anneli Pohjola & Merja Laitinen & Marjaana Seppänen (toim.)

Tiedot

  TÄMÄ TEOS ON SAATAVILLA E-KIRJANA YKSITYISHENKILÖILLE ELISA KIRJASTA (https://kirja.elisa.fi/)   Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirja 2014

  Sosiaalityön tutkimuksen vuosikirja on perusteos rakenteellisesta sosiaalityöstä. Yhteiskunnallisista muutoksista ja palvelujärjestelmän uudistustyöstä johtuen aihe on polttavan ajankohtainen suomalaisen sosiaalityön käytäntöjen ja tutkimuksen kentällä. Kirja tarjoaa koottua tietoa ja analyyseja rakenteellisen sosiaalityön lähtökohdista, tavoitteista ja sisällöistä. Se nostaa keskusteluun sosiaalityön ja rakenteiden moniulotteiset suhteet.
   
  Kirja koostuu yhdestätoista vertaisarvioidusta artikkelista, joiden kirjoittajat ovat alansa asiantuntijoita.  Ne avaavat empiirisiin aineistoihin, aiempaan tutkimukseen sekä aikalais- ja teoreettisiin keskusteluihin nojautuen rakenteellisen sosiaalityön ydinkysymyksiä 2010-luvun Suomessa käytännönläheisesti ja uusia näkökulmia nostaen. Pohdittavaksi asettuvat niin rakenteellisen sosiaalityön kehitys, paikka, sisältö ja asiantuntijuus kuin oikeudenmukaisuus muutostyön tavoitteena. Artikkelit tarjoavat ajankohtaisia kuvakulmia myös sosiaalityön ympäristösuhteeseen, ikääntymiseen, viestintään ja väkivallan kohtaamiseen liittyen.
   
  Kokonaisuudessaan vuosikirja nostaa esiin moniulotteisesti rakenteellisen sosiaalityön sisällön ja merkityksen. Se tarjoaa näkökulmia ja työvälineitä sosiaalialan ammattilaisille ja hallinnon toimijoille sekä kunnissa että järjestöissä kuin myös alan tutkijoille. Lisäksi teos soveltuu erinomaisesti oppikirjakäyttöön.

  ISBN 9789949726417 (epub)
  ISBN 978-9949-7264-1-7  (epub)
  Julkaisuajankohta: 2018
  Julkaisija: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

e-kirja: RAKENTEELLINEN SOSIAALITYÖ

e-kirja: RAKENTEELLINEN SOSIAALITYÖ

Anneli Pohjola & Merja Laitinen & Marjaana Seppänen (toim.)

18 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat