MITÄ SE SULLE KUULUU? Näytä suurempana

MITÄ SE SULLE KUULUU? e-kirja

tilaukset: www.ellibs.fi

Uusi tuote

 Liisa Martikainen (toim.)

Tiedot

0.00 EUR sis. alv


  TÄMÄ TEOS ON SAATAVILLA E-KIRJANA ELLIBSISTÄ (www.ellibs.fi), klikkaa TÄSTÄ

  --

  Nuoruus on mielenkiintoinen ja monimuotoinen elämänvaihe. Nykyisessä yhteiskunnassa nuorelle ihmiselle asetetut odotukset ovat kuitenkin yhä vaativampia ja ongelmista aiheutuneet seuraukset voivat olla entistäkin kauaskantoisempia. Aikuisuus voi tuntua yhtä aikaa sekä pelottavalta että kiinnostavalta.

  Mitä se sulle kuuluu? – Nuoren elämän valinnat puntarissa -kirjassa käsitellään asiantuntevasti ja ennakkoluulottomasti keskeisiä nuoria askarruttavia kysymyksiä, kuten sosiaalisen median käyttöä, ulkonäköä, seurustelua ja seksuaalisuutta, oman talouden hallintaa ja vastuunottamista, ammatinvalintaa, moraalia sekä omaa identiteettiä.

  Teos on suunnattu sekä murrosikäisille että aikuisuuden kynnyksellä oleville nuorille (suositusikä 13–19-vuotta). Teos sopii myös käsikirjaksi nuorten kanssa tekemisissä oleville henkilöille, kuten vanhemmille, opettajille tai nuorisotyöntekijöille.


   Kasvatustieteen tohtori Liisa Martikainen on toimittanut aiemmin myös kirjat MINÄ - nuori nainen (loppuunmyyty) ja MINÄ - nuori mies (loppuunmyyty), sekä kirjoittanut kirjan Kaaosta vai hallintaa (loppuunmyyty).


  EAN: 9789916701522
  ISBN: 978-9916-701-52-2 (pdf)
  Koko ja laajuus: A5, 203 s.
  Julkaisuajankohta: 11/2022

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

MITÄ SE SULLE KUULUU? e-kirja

MITÄ SE SULLE KUULUU? e-kirja

 Liisa Martikainen (toim.)

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat