PALAPELISSÄ LIIAN MONTA PALAA Näytä suurempana

PALAPELISSÄ LIIAN MONTA PALAA

Uusi tuote

Liisa Martikainen

Tiedot

43.60 EUR sis. alv

  - nuoren aikuisen elämän haasteet 

  Nuori aikuisuus, kuten niin monet muutkin elämänvaiheet, ovat hyvin suhteellisia käsitteitä. Joillekin se saattaa merkitä elämän suuntaviivojen jäsentymistä jo 20-ikävuoden tienoilla, kun taas jollekin toiselle samat kysymykset tulevat ajankohtaisiksi tästä vasta kahden vuosikymmenen kuluttua.

  Tässä Palapelissä liian monta palaa - nuoren aikuisen elämän haasteet -kirjassa tartutaan ennakkoluulottomasti keskeisimpiin ja usein esille nouseviin kysymyksiin, kuten perheen ja työn yhteensovittamiseen, uusperheen haasteisiin, yksin elävän nuoren aikuisen ongelmiin ja ympäristöstä tulevien ristiriitaisten vaatimusten kohtaamiseen.

  Kirjan tarkoituksena on auttaa nuoria aikuisia oman elämän kenttänsä hahmottamisessa ja sen ymmärtämisessä, mitkä kaikki seikat vaikuttavat siihen, mitä elämän hallinta missäkin tilanteessa voi tarkoittaa. Tärkeää on tällöin syiden ja niiden seurausten hahmottaminen ja sen pohtiminen, miten ongelmien taustalla vaikuttaviin tekijöihin voisi vaikuttaa. Lisäksi olennaista on sen ymmärtäminen, missä oman elämän hallinnan mahdollisuuden rajat kaiken kaikkiaan menevät.

  Kirja sopii kaikille niille, joille nuoren aikuisuuden elämänvaiheeseen liittyvät asiat tuntuvat ajankohtaisilta. Nuorten aikuisten lisäksi kirja voi sopia edellisen sukupolven edustajille. Kirjan anti auttaa ymmärtämään omien aikuistuneiden lasten tämän hetkistä elämäntilannetta ja löytämään ratkaisuja sukupolvien välisen kuilun ylittämiseen.

  EAN: 9789949636549 
  ISBN: 978-9949-636-54-9

  Koko ja laajuus: A5, (sid.), 160 s.
  Julkaisuajankohta: 1/2023
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

PALAPELISSÄ LIIAN MONTA PALAA

PALAPELISSÄ LIIAN MONTA PALAA

Liisa Martikainen

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: