INTERRAIL Näytä suurempana

INTERRAIL

Uusi tuote

Kari Kuvanto (toim.)

Tiedot

37.06 EUR sis. alv

  Interrail-matkustaminen oli hohdokasta ja erittäin suosittua 1980-luvulla, mutta korvaavien matkustustapojen yleistyttyä Interrail on joutunut mukautumaan ja kilpailemaan muiden matkustusmuotojen kanssa. Silti reilaaminen on matkustustapana ylivertainen tutustuttaessa omatoimisesti Eurooppaan. Se matkakohteiden ja kokemusten määrä, jonka reilaaja voi saavuttaa esimerkiksi 3-4 viikon matkalla, on tehokasta ja avartavaa.

  Tämä kirja on laadittu palvelemaan Interrail-matkan suunnittelijoita, tarjoamalla kokeneiden reilaajien vinkkejä ja yhdistäen siihen samalla esimerkiksi pitkän matkan vaatimia valmistelu- ja huoltotoimien neuvoja. Tavoitteena on nostaa esille reilaamista suunnittelevalle koko joukko asioita, jotta hyvän suunnittelun kautta itse matka olisi antoisa ja koko elinikää rikastuttava muisto.

  Kirjassa on myös nostettu toisen polven reilaajille tarkoitettuja ohjeita, niille, jotka reilasivat nuoruudessa 1970-1980-luvuilla. Nostalgiaa! Yhä useammin tämän ikäluokan matkaajat tekevät yhdistelmämatkoja, ja sellaisen suunnitteluun on kirjassa oivaltavia ohjeita.

  Kirjassa on päivitetyt tiedot Interrail-ehdoista vuonna 2022.

   


  EAN: 9789949636914
  ISBN: 978-9949-636-91-4

  Koko ja laajuus: A5, (sid.), 160 s.
  Julkaisuajankohta: 1/2023
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

INTERRAIL

INTERRAIL

Kari Kuvanto (toim.)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat