GRAN CANARIA & TENERIFFA, 2. painos Näytä suurempana

GRAN CANARIA & TENERIFFA, 3. painos

TRAVELLERS -sarja

Uusi tuote

Nick Inman & Paul Murphy

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  TRAVELLERS-sarjan teokset tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaina maa- ja alueoppaina. Kaikkiaan sarjassa on ilmestynyt englanniksi noin 100 teosta.

  Kukin kirja esittelee lyhyesti historiaa, hallintoa, kulttuuria sekä muuta faktatietoa kohteesta. Käytännön informaatiota kirjat sisältävät kävelyretkiä ja kiertomatkoja ajatellen, johon kuuluvat mm. ruokakulttuuri, ostospaikat, tärkeimmät nähtävyysvinkit, viihde, lapset ja urheilu. TRAVELLERS- kirjat sisältävät useita karttoja, ajo-ohjeita ja julkisen liikenteen ohjeita (mm. metrokarttoja) – erityisen käytännöllisiä ovat matkustusohjeet suurkaupunkien lähiseuduille.

  Lisäksi käytännön informaatiosta mukana ovat terveysturvallisuuteen ja yleiseen turvallisuuteen kuuluvat ohjeet; kauppojen aukioloajat ja maksuliikenne; vakuutukset, posti ja media jne., eli kaikkea sitä informaatiota, joihin matkailija joutuu perehtymään tai saattaa joutua perehtymään. Luonnollisesti ”jokainen kirja on maansa/kohteensa näköinen”. Kirjojen sisältö on sovitettu suomalaisen lukijan tarpeita vastaavaksi.

  TRAVELLERS-oppaat sopivat erityisen hyvin omatoimimatkailijoille, kulttuurin harrastajille, matkaoppaille, matkanjohtajille, matkatoimistojen henkilökunnalle sekä kansainvälisen kaupan asiantuntijoille.

  Kukin Travellers-opas on kauttaaltaan 4-värinen, ja sisältää n. 200-250 valokuvaa.

   

  ISBN 9789949636761 
  ISBN 978-9949-636-76-1 

  Koko ja laajuus: 130x190 mm, (nid.), 194 s.
  Julkaisuajankohta: 11/2022
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

GRAN CANARIA & TENERIFFA, 3. painos

GRAN CANARIA & TENERIFFA, 3. painos

Nick Inman & Paul Murphy

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat