NORJA Näytä suurempana

NORJA

TRAVELLERS-sarja

Uusi tuote

Zoe Ross

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  TRAVELLERS -  tasokas opassarja maista ja alueista suomeksi!

  Yhä useammat suomalaiset tekevät Norjaan matkoja, ja erityisesti Oslon ohella vaikuttavat, jopa henkeäsalpaavat, maisemat vuonoineen tekevät syvän vaikutuksen. Vaikka Norja kuuluu skandinaaviseen yhteisöön, niin sillä on hyvin omaperäisiä piirteitä, ja tutustuminen niihin pienen taustaperehtymisen avulla rikastuttaa matkakokemusta.

  Norjaa tunnetaan yllättävän vähän, ja tämä ainutlaatuinen matkaopas avartaa näkemystämme Norjasta ja norjalaisista asiantuntevasti ja ihmisläheisesti.

  --

  TRAVELLERS-sarjan teokset tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaina maa- ja alueoppaina - nyt ne alkavat ilmestyä myös Suomeksi. Kaikkiaan sarjassa on ilmestynyt englanniksi noin 100 teosta.

  Kukin kirja esittelee lyhyesti historiaa, hallintoa, kulttuuria sekä muuta faktatietoa kohteesta. Käytännön informaatiota kirjat sisältävät kävelyretkiä ja kiertomatkoja ajatellen, johon kuuluvat mm. ruokakulttuuri, ostospaikat, tärkeimmät nähtävyysvinkit, viihde, lapset ja urheilu. TRAVELLERS- kirjat sisältävät useita karttoja, ajo-ohjeita ja julkisen liikenteen ohjeita (mm. metrokarttoja) – erityisen käytännöllisiä ovat matkustusohjeet suurkaupunkien lähiseuduille. Lisäksi käytännön informaatiosta mukana ovat terveysturvallisuuteen ja yleiseen turvallisuuteen kuuluvat ohjeet; kauppojen aukioloajat ja maksuliikenne; vakuutukset, posti ja media jne., eli kaikkea sitä informaatiota, joihin matkailija joutuu perehtymään tai saattaa joutua perehtymään. Luonnollisesti ”jokainen kirja on maansa/kohteensa näköinen”. Kirjojen sisältö on sovitettu suomalaisen lukijan tarpeita vastaavaksi.

  TRAVELLERS-oppaat sopivat erityisen hyvin omatoimimatkailijoille, kulttuurin harrastajille, matkaoppaille, matkanjohtajille, matkatoimistojen henkilökunnalle sekä kansainvälisen kaupan asiantuntijoille.

  Kukin Travellers-opas on kauttaaltaan 4-värinen, ja sisältää n. 200-250 valokuvaa.

   

  ISBN: 978-9949-532-34-6
  EAN: 9789949532346
  Koko ja laajuus: 130x190 mm, (nid.), 192 s.
  Julkaisuajankohta: 5/2022
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

NORJA

NORJA

Zoe Ross

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat