EGYPTI Näytä suurempana

EGYPTI, 2. painos

TRAVELLERS-sarja

Uusi tuote

Haag, Michael
French, Carole

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  Egypti on vähitellen palautumassa entiselleen, muutaman poliittisesti sekavamman vuoden jälkeen. Luonnollisesti olosuhteet maassa voivat vielä vaihdella, mutta perustaltaan Egypti on entisenlaisensa, ja upea matkakohde.


  Teos on mielenkiintoinen lukukokemus, vaikka ei matkustaisi itse maahan, sillä Egyptissä on kiehtovia nähtävyyksiä, jopa mystiikkaa, ja historia tunkee kaikkialla sen positiivisessa mielessä.


  Haluaisitko lukea luvun ”Risteily Niilillä”? Tässä kirjassa se on.

  --

  TRAVELLERS-sarjan teokset tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaina maa- ja alueoppaina - nyt ne alkavat ilmestyä myös Suomeksi. Kaikkiaan sarjassa on ilmestynyt englanniksi noin 100 teosta.

  Kukin kirja esittelee lyhyesti historiaa, hallintoa, kulttuuria sekä muuta faktatietoa kohteesta. Käytännön informaatiota kirjat sisältävät kävelyretkiä ja kiertomatkoja ajatellen, johon kuuluvat mm. ruokakulttuuri, ostospaikat, tärkeimmät nähtävyysvinkit, viihde, lapset ja urheilu. TRAVELLERS- kirjat sisältävät useita karttoja, ajo-ohjeita ja julkisen liikenteen ohjeita (mm. metrokarttoja) – erityisen käytännöllisiä ovat matkustusohjeet suurkaupunkien lähiseuduille. Lisäksi käytännön informaatiosta mukana ovat terveysturvallisuuteen ja yleiseen turvallisuuteen kuuluvat ohjeet; kauppojen aukioloajat ja maksuliikenne; vakuutukset, posti ja media jne., eli kaikkea sitä informaatiota, joihin matkailija joutuu perehtymään tai saattaa joutua perehtymään. Luonnollisesti ”jokainen kirja on maansa/kohteensa näköinen”. Kirjojen sisältö on sovitettu suomalaisen lukijan tarpeita vastaavaksi.

  TRAVELLERS-oppaat sopivat erityisen hyvin omatoimimatkailijoille, kulttuurin harrastajille, matkaoppaille, matkanjohtajille, matkatoimistojen henkilökunnalle sekä kansainvälisen kaupan asiantuntijoille.

  Kukin Travellers-opas on kauttaaltaan 4-värinen, ja sisältää n. 200-250 valokuvaa.


  EAN: 9789949663835
  ISBN: 978-9949-663-83-5

  Koko ja laajuus: 130x190 mm, (nid.), 192 s.
  Julkaisuajankohta: 5/2023
  Kustantaja: United Press

  - karttoja
  - maantiede
  - historia
  - tärkeimmät kaupungit/kohteet
  - urheilu ja vapaa-aika
  - majoittuminen
  - retkisuositukset
  - ruokailu, ravintolat ym.
  - tapakulttuuri
  - viihde
  - ostokset
  - liikenne
  - lapset
  - festivaalit
  - hallinto
  - uskonto
  - luonto
  - käytännön ohjeet
  - politiikka

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

EGYPTI, 2. painos

EGYPTI, 2. painos

Haag, Michael
French, Carole

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat