JAPANI, 2. painos Näytä suurempana

JAPANI, 2. painos

TRAVELLERS-sarja

Uusi tuote

Chan Lesley

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  TRAVELLERS - Tasokas opassarja maista ja alueista suomeksi!

  Japanin suosio matkailumaana on jatkuvasti kasvussa, ja vähitellen uudelleen Japaniin matkustavat löytävät muita kohteita. Japani ei ole Eurooppa - näin voisi leikillisesti sanoa, sillä Japanissa on oma tapansa ajatella, käyttäytyä ja reagoida asioihin kuin mihin olemme Euroopassa tottuneet.

  Tässä matkaoppaassa lukijalle avautuu näköalapaikka Japaniin ja japanilaisiin, ja kirja sisältää lukuisia kohteita eri puolilta Japania, joihin tutustuminen saattaa vaikuttaa matkan tai jopa matkakohteen valintaan.

  Kirjan ensimmäinen painos on loppuunmyyty, ja tässä teoksessa ovat ajantasaiset päivitykset. Teoksena tämä opas on yksi koko sarjan onnistuneimpia teoksia.

  --

  TRAVELLERS-sarjan teokset tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaina maa- ja alueoppaina - nyt ne alkavat ilmestyä myös Suomeksi. Kaikkiaan sarjassa on ilmestynyt englanniksi noin 100 teosta.

  Kukin kirja esittelee lyhyesti historiaa, hallintoa, kulttuuria sekä muuta faktatietoa kohteesta. Käytännön informaatiota kirjat sisältävät kävelyretkiä ja kiertomatkoja ajatellen, johon kuuluvat mm. ruokakulttuuri, ostospaikat, tärkeimmät nähtävyysvinkit, viihde, lapset ja urheilu. TRAVELLERS- kirjat sisältävät useita karttoja, ajo-ohjeita ja julkisen liikenteen ohjeita (mm. metrokarttoja) – erityisen käytännöllisiä ovat matkustusohjeet suurkaupunkien lähiseuduille. Lisäksi käytännön informaatiosta mukana ovat terveysturvallisuuteen ja yleiseen turvallisuuteen kuuluvat ohjeet; kauppojen aukioloajat ja maksuliikenne; vakuutukset, posti ja media jne., eli kaikkea sitä informaatiota, joihin matkailija joutuu perehtymään tai saattaa joutua perehtymään. Luonnollisesti ”jokainen kirja on maansa/kohteensa näköinen”. Kirjojen sisältö on sovitettu suomalaisen lukijan tarpeita vastaavaksi.

  TRAVELLERS-oppaat sopivat erityisen hyvin omatoimimatkailijoille, kulttuurin harrastajille, matkaoppaille, matkanjohtajille, matkatoimistojen henkilökunnalle sekä kansainvälisen kaupan asiantuntijoille.

  Kukin Travellers-opas on kauttaaltaan 4-värinen, ja sisältää n. 200-250 valokuvaa.


  EAN: 9789949636747 
  ISBN: 978-9949-636-74-7 

  Koko ja laajuus: 130x190 mm, (nid.), 194 s.
  Julkaisuajankohta: 9/2023
  Kustantaja: United Press

  - karttoja
  - maantiede
  - historia
  - tärkeimmät kaupungit/kohteet
  - urheilu ja vapaa-aika
  - majoittuminen
  - retkisuositukset
  - ruokailu, ravintolat ym.
  - tapakulttuuri
  - viihde
  - ostokset
  - liikenne
  - lapset
  - festivaalit
  - hallinto
  - uskonto
  - luonto
  - käytännön ohjeet
  - politiikka

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

JAPANI, 2. painos

JAPANI, 2. painos

Chan Lesley

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat