Matkasuunnittelun opas Näytä suurempana

Matkasuunnittelun opas

Uusi tuote

37.06 EUR sis. alv


  Ihmiset matkustavat tänä päivänä yhä enemmän, sekä työn puolesta että vapaa-ajalla. Jos ajattelemme kuinka matkustamisen mahdollisuudet ovat laajentuneet viimeisen kahden vuosikymmenen aikana, niin on selvää, että uusien mahdollisuuksien myötä myös matkustamiseen liittyvät muut seikat ovat monimutkaistuneet. Monimutkaistumiseen tietenkin vaikuttaa myös se, että ihmiset hakevat yhä enemmän yksilöllisiä matkakokonaisuuksia, ja haluavat vaikuttaa juuri sisältökysymyksiin.


  Matkasuunnittelu vaatii monenlaisia ominaisuuksia, sillä kun lähdetään turistimatkan kaltaisen matkustamisen kentän ulkopuolelle, niin yksilön vastuu kasvaa. Tässä kirjassa omatoimimatkailijaa evästetään turvallisuuteen, terveysturvallisuuteen, kulttuurien ymmärtämiseen sekä luonnollisesti aina sujuvaan matkalippujen ja majoituspaikkojen valintaan.


  Hyvä matkansuunnittelija paitsi matkustaa kustannustehokkaasti myös näkee matkallansa enemmän kuin valmistautumaton. Onnistuneeseen matkaan kannattaa panostaa, se luo myös turvallisuutta.

  ISBN: 9789515796028
  ISBN: 978-951-579-602-8
  Koko ja laajuus: A5 mm, (nid.), 192 s.
  Julkaisuajankohta: 5/2020
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

Matkasuunnittelun opas

Matkasuunnittelun opas

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat