THAIMAA, 2. painos Näytä suurempana

THAIMAA, 2. painos

Travellers-sarja

Uusi tuote

Ben Davies

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  Thaimaa lumoaa matkailijansa! Thaimaalaiset ovat ystävällisiä ja rentoja, ja maa tarjoaa matkailijoille erinomaisia vaihtoehtoja. Thaimaassa voi nauttia vilkkaasta suurkaupungin elämästä, sykkeestä, pienemmistä turistikohteista tai vaikkapa matkustaa täysin toisenlaiseen ympäristöön, maaseudun Thaimaahan.


  Monet ovat valinneet Thaimaan myös ympärivuotiseksi asumiskohteeksi, tai vaikkapa yhden talven asumiskohteeksi, ja heille tämä laadukas opas on mitä parhain johdatus maahan.

  Kirjassa on ohjeita myös terveysturvallisuuden kannalta, mikä Thaimaan tapauksessa on otettava huomioon (mm. rokotukset).

  --

  TRAVELLERS-sarjan teokset tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaina maa- ja alueoppaina - nyt ne alkavat ilmestyä myös Suomeksi. Kaikkiaan sarjassa on ilmestynyt englanniksi noin 100 teosta.

  Kukin kirja esittelee lyhyesti historiaa, hallintoa, kulttuuria sekä muuta faktatietoa kohteesta. Käytännön informaatiota kirjat sisältävät kävelyretkiä ja kiertomatkoja ajatellen, johon kuuluvat mm. ruokakulttuuri, ostospaikat, tärkeimmät nähtävyysvinkit, viihde, lapset ja urheilu. TRAVELLERS- kirjat sisältävät useita karttoja, ajo-ohjeita ja julkisen liikenteen ohjeita (mm. metrokarttoja) – erityisen käytännöllisiä ovat matkustusohjeet suurkaupunkien lähiseuduille. Lisäksi käytännön informaatiosta mukana ovat terveysturvallisuuteen ja yleiseen turvallisuuteen kuuluvat ohjeet; kauppojen aukioloajat ja maksuliikenne; vakuutukset, posti ja media jne., eli kaikkea sitä informaatiota, joihin matkailija joutuu perehtymään tai saattaa joutua perehtymään. Luonnollisesti ”jokainen kirja on maansa/kohteensa näköinen”. Kirjojen sisältö on sovitettu suomalaisen lukijan tarpeita vastaavaksi.

  TRAVELLERS-oppaat sopivat erityisen hyvin omatoimimatkailijoille, kulttuurin harrastajille, matkaoppaille, matkanjohtajille, matkatoimistojen henkilökunnalle sekä kansainvälisen kaupan asiantuntijoille.

  Kukin Travellers-opas on kauttaaltaan 4-värinen, ja sisältää n. 200-250 valokuvaa.

  ISBN: 978-9949-663-19-4
  EAN: 9789949663194
  Koko ja laajuus: 130x190 mm, (nid.), 192 s.
  Julkaisuajankohta: 5/2020
  Kustantaja: United Press

  - karttoja
  - maantiede
  - historia
  - tärkeimmät kaupungit/kohteet
  - urheilu ja vapaa-aika
  - majoittuminen
  - retkisuositukset
  - ruokailu, ravintolat ym.
  - tapakulttuuri
  - viihde
  - ostokset
  - liikenne
  - lapset
  - festivaalit
  - hallinto
  - uskonto
  - luonto
  - käytännön ohjeet
  - politiikka

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

THAIMAA, 2. painos

THAIMAA, 2. painos

Ben Davies

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat