MOSKOVA JA PIETARI Näytä suurempana

MOSKOVA JA PIETARI

TRAVELLERS-sarja

Uusi tuote

Chris Booth - Marc di Duca 

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  TRAVELLERS -  tasokas opassarja maista ja alueista suomeksi!

  TRAVELLERS: MOSKOVA JA PIETARI

  TRAVELLERS-sarjan teokset tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaina maa- ja alueoppaina - nyt ne alkavat ilmestyä myös Suomeksi. Kaikkiaan sarjassa on ilmestynyt englanniksi noin 100 teosta.

  Kukin kirja esittelee lyhyesti historiaa, hallintoa, kulttuuria sekä muuta faktatietoa kohteesta. Käytännön informaatiota kirjat sisältävät kävelyretkiä ja kiertomatkoja ajatellen, johon kuuluvat mm. ruokakulttuuri, ostospaikat, tärkeimmät nähtävyysvinkit, viihde, lapset ja urheilu. TRAVELLERS- kirjat sisältävät useita karttoja, ajo-ohjeita ja julkisen liikenteen ohjeita (mm. metrokarttoja) – erityisen käytännöllisiä ovat matkustusohjeet suurkaupunkien lähiseuduille. Lisäksi käytännön informaatiosta mukana ovat terveysturvallisuuteen ja yleiseen turvallisuuteen kuuluvat ohjeet; kauppojen aukioloajat ja maksuliikenne; vakuutukset, posti ja media jne., eli kaikkea sitä informaatiota, joihin matkailija joutuu perehtymään tai saattaa joutua perehtymään. Luonnollisesti ”jokainen kirja on maansa/kohteensa näköinen”. Kirjojen sisältö on sovitettu suomalaisen lukijan tarpeita vastaavaksi.

  TRAVELLERS-oppaat sopivat erityisen hyvin omatoimimatkailijoille, kulttuurin harrastajille, matkaoppaille, matkanjohtajille, matkatoimistojen henkilökunnalle sekä kansainvälisen kaupan asiantuntijoille.

  Kukin Travellers-opas on kauttaaltaan 4-värinen, ja sisältää n. 200-250 valokuvaa.

   

  ISBN 978-9949-532-30-8
  ISBN 9789949532308

  Koko ja laajuus: 130x190 mm, (nid.), 192 s.
  Julkaisuajankohta: 2023

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

MOSKOVA JA PIETARI

MOSKOVA JA PIETARI

Chris Booth - Marc di Duca 

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat