URHEILIJAN KEITTOKIRJA Näytä suurempana

e-kirja: URHEILIJAN KEITTOKIRJA

Uusi tuote

Harri Heiskanen - Jyri Korsman

Tiedot

  Urheilijan ravitsemus. Mitä se oikeastaan on? Broileria, pastaa, palautusjuomaa ja patukoita? Kalorien laskentaa, tiukkaa syömisen kontrollointia ja jatkuvaa stressiä syömisestä? Ehkä kuitenkin jotain aivan muuta?

  Urheilussa menestyminen on usean eri tekijän summa. Etenkin huippu-urheilussa erot ovat erittäin pieniä, jolloin yksittäiset tekijät voivat nousta ratkaisevaan roolin. Ravitsemus on keskeinen tekijä urheilijan harjoittelussa, kilpailuissa ja kehittymisessä. Laadukas ja monipuolinen ravitsemus mahdollistaa tavoitteellisen harjoittelun ja auttaa urheilijaa jaksamaan niin kilpakentillä kuin niiden ulkopuolellakin.

  Kirja sisältää perustietoa ruoka-aineista, energiasta, energiatankkauksesta, reseptejä ja valmistusohjeita. Käytännönläheisiä ohjeita tukee värikäs kuvitus.

  Tämä kirja on syntynyt tarpeesta saada urheilijoiden, valmentajien ja urheilevien nuorten vanhempien käyttöön konkreettinen sekä käytännönläheinen ravitsemusopas. Kirja on myös suunnattu kaikille liikuntaravitsemuksesta kiinnostuneille.



  ISBN 9789949663156 (pdf)
  ISBN 978-9949-663-15-6 (pdf)
  Koko ja laajuus: 170x240 mm, 272 s.
  Julkaisuajankohta: 2018

  Julkaisija: United Press



Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

e-kirja: URHEILIJAN KEITTOKIRJA

e-kirja: URHEILIJAN KEITTOKIRJA

Harri Heiskanen - Jyri Korsman

11 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat