Uusi SUOMI - Suomen tasavalta Näytä suurempana

SUOMI - Suomen tasavalta

Wonderful World, Library edition

Uusi tuote

Essi Mäkelä

Tiedot

19.62 EUR sis. alv

  Suomi on tunnettu kauniista luonnostaan, tuntureista, poroista, revontulista, tuhansista järvistä ja metsistä antimineen. Mutta kuinka Suomesta on muotoutunut sellainen maa, jollaisena me sen tänä päivänä näemme ja koemme.

  Suomen historia on ollut taistelua olemassaolosta, ja näin ollen perusta vahvalle kansalliselle itsetunnolle ja kulttuurille on aina ollut olemassa. Vaikeiden ajanjaksojen myötä Suomi on kehittynyt valtiona vahvaksi, joka on menestynyt kansainvälisesti hyvin monilla aloilla - tieteessä, taiteessa, urheilussa, demokraattisena valtiona ja teollisuudessa.

  Tässä Wonderful World: Suomi -kirjassa Suomea ja suomalaisia esitellään monipuolisesti. Kirjassa perehdytään historiaan, hallintoon, talouteen, kulttuuriin, ruokakulttuuriin, koulujärjestelmään, tapakulttuuriin, alueisiin ja paikkoihin, eli kirjassa luodaan lyhyesti läpileikkaus Suomesta ja suomalaisista. Miellyttävää tutustumismatkaa Suomeen ja suomalaisuuteen!

  Kirjan tiedot on päivitetty toukokuussa 2023.

  Library edition? Mikä se on?

  Tämä kirja on saatavilla tällä hetkellä ainoastaan Library edition -versiona. Library edition on erityisesti kirjastoja varten suunnattu julkaisumuoto, jossa on valmistuskustannuksissa säästetty, jotta pystytään tarjoamaan edullisempi hankintahinta.

   


  EAN: 9789949663828
  ISBN: 978-9949-663-82-8
  Koko ja laajuus: B5, (nid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 6/2023
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

SUOMI - Suomen tasavalta

SUOMI - Suomen tasavalta

Essi Mäkelä

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat