Ruotsi Näytä suurempana

Ruotsi

My World -sarja, 3. painos!

Uusi tuote

Anu S. Airaksinen

Tiedot

21.80 EUR sis. alv

  Suomella ja Ruotsilla on pitkä yhteinen historia, ja Ruotsin vaikutukset näkyvät yhä tänäänkin maassamme vahvasti, sillä monet suomalaiset kaupungit on perustettu Ruotsin vallan aikana. Lisäksi meillä on ruotsinkielinen väestönosa, sillä yli 5 % (noin 290.000 ihmistä) puhuu äidinkielenään ruotsia.


  Tästä syystä on luonnollista, että tiedämme jotakin tämän päivän Ruotsista ja sen vaiheista. Ruotsi on oikeasti pitkä maa, ulottuen Lapista aina Pohjanmerelle saakka. Ruotsi on erittäin kehittynyt valtio, jossa on kenties maailman paras sosiaaliturva ja yhteiskunnallinen rakenne. Se välttyi toisen maailmansodan aikana sodalta, ja on aktiivinen rauhan puolesta puhuva valtio.


  Ruotsalaisille on tärkeää auttaa muita ihmisiä, ja siksi siellä on paljon maahanmuuttajia. Se on myös menestynyt kansa taloudellisesti. Varmaan mieleesi tulee jotakin seuraavista sanoista, prinsessa Victoria, kuningas Kaarle Kustaa, ABBA, Volvo, Tre Kronor, Peppi Pitkätossu, Tukholma.. Näistä ja monesta muusta Ruotsiin liittyvästä asiasta kertoo tämä kirja.

  EAN: 9789949636594 
  ISBN: 978-9949-636-59-4 
  Koko ja laajuus: 170x190 mm, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 3/2022
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

Ruotsi

Ruotsi

Anu S. Airaksinen

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat