UNKARI (lasten-/nuortenkirja) Näytä suurempana

UNKARI - Magyarország

Wonderful World

Uusi tuote

Mira Piispa

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  Unkari – Magyarország on joutunut historiansa aikana mukautumaan eri valloittajien tahtoon, jotka kaikki ovat myös jättäneet maahan jälkiään. Tämän päivän Unkarista voit löytää merkkejä vaikkapa turkkilaisten, itävaltalaisten ja sosialismin aikakausista. Uuden aikakauden Unkarille on avannut Euroopan unioni, jonka yksi nopeimmin kehittyvistä talouksista Unkari on ollut.

  Tässä kirjassa esitellään unkarilaisia ja unkarilaista elämäntapaa asiantuntevasti ja monipuolisesti: tutustutaan Unkarin tapahtumarikkaaseen historiaan, kulttuuriin ja elämäntyyliin sekä tehdään kiertomatka Unkarissa. Suomalaisille unkarilaiset ovat kielisukulaisuudesta johtuen olleet erityisen läheisiä, niin myös suomalaiset unkarilaisille. He pitävät meitä sukulaiskansanaan – osaapa yllättävän moni unkarilainen hieman tai hieman enemmänkin suomea.

  Unkarilaiset ovat iloisia, avoimia, sosiaalisia ja vieraanvaraisia. He avaavat vieraallekin kotinsa ovet ja panevat parastaan. Unkarilaisiin on helppo tutustua. Rubikin kuutio, keisarinna Sissi, gulassikeitto, Hungaroring, Béla Bártok, Imre Kertész… taidatkin jo tuntea hieman Unkaria!

  EAN: 9789949636389 
  ISBN: 978-9949-636-38-9 
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 3/2024
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

UNKARI - Magyarország

UNKARI - Magyarország

Mira Piispa

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: