YHDYSVALLAT (lasten-/nuortenkirja) Näytä suurempana

YHDYSVALLAT - The United States of America

Wonderful World

Uusi tuote

Kirsi Kankaansivu

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  Yhdysvallat – The United States of America johdattaa lukijansa maahan, joka on pinta-alaltaan ja väestöltään maailman kolmanneksi suurin. Se on myös maailman johtava talousvaltio, useimpien alojen tieteellinen keulakuva ja sen tuotannollinen toiminta ohjaa kaikkia teollisuuden aloja. Monikulttuurisena yhteiskuntana siellä näkyvät voimakkaasti eri maanosien ja kansallisuuksien vaikutteet ja vahvuudet.

  Amerikkalaisen elämäntyylin vaikutus näkyy kaikkialla maailmassa: syömme pikaruokaketjujen ruokaa, juomme virvoitusjuomia, katsomme elokuvia ja televisiosarjoja, kuuntelemme musiikkia, seuraamme urheilutapahtumia, työskentelemme tietokoneilla ja käytämme viihde-elektroniikkaa, jotka kaikki ovat usein yhdysvaltalaista alkuperää. 

  Hollywood, FBI, Walt Disney, NHL-liiga, jazz, New York, Chrysler, McDonald’s, Ernest Hemingway, Microsoft, Halloween, Madonna, baseball, Empire State Building, Huippuvuoret, Tom Cruise, Nasdaq, Michael Jackson, Vapaudenpatsas, Golden Gate, Valkoinen talo, CIA, intiaanit, Joe Biden... On sanottu, että Yhdysvallat on kaikkea, ja joka on kaikkialla – mitä mieltä Sinä olet?  EAN: 9789949636396 
  ISBN: 978-9949-636-39-6 
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 3/2024
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

YHDYSVALLAT - The United States of America

YHDYSVALLAT - The United States of America

Kirsi Kankaansivu

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: