JAPANI (lasten-/nuortenkirja) Näytä suurempana

JAPANI - Nihon

Wonderful World

Uusi tuote

Alexander Walther

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  Alexander Walther

  Japani – Nihon kuuluu tällä hetkellä maailman vaikutusvaltaisimpien valtioiden joukkoon, minkä aseman se on saanut lähinnä vahvan taloutensa ansiosta. Meiji-restauraation myötä 1800-luvun lopussa modernisoitunut  ja teollistunut Japani kasvatti talouttaan räjähdysmäisesti toisen maailmansodan jälkeen. Tämän taustalta löytyy monia tekijöitä, kuten korkea koulutus, vankka työmoraali ja moni-ilmeinen kulttuuri.

  Saarivaltiona Japani on maantieteellisesti ollut eristyksissä ja myös hakeutunut erilleen ulkopuolisten vaikutusvallasta, mikä on mahdollistanut kehittymisenkulttuuriltaan omaperäiseksi ja ehkäpä myös omavaraiseksikin. Aikojen myötä japanilaisista on kehittynyt kansakunta, joka pystyy lähestymään avoimin mielin muita kulttuureita, mistä syystä he ovat myös osanneet hyödyntää osaamistaan maailmanlaajuisesti.

  Tässä kirjassa perehdytään Japanin historiaan, hallintoon, kulttuuriin, koulutukseen, talouteen, urheiluun, taiteisiin ja kieleen – unohtamatta suosittuja japanilaisia herkkuja ja muita elämän kuriositeetteja – eli luodaan avartava katsaus elämään Japanissa.

  Kamurai, Toyota, sushi , Asimo-robotti, luotijunat, origami, Sony, anime, Tokio, sumopaini, karate, sintolaisuus... ehkä haluat lukea lisää tästä ”nousevan auringon maasta”... KONNICHIWA!

  Jokainen maasarjan teos sisältää lapsille kerrottuna maan historiaa, luontoa, urheilua ja kulttuuria, unohtamatta teollisuutta tai viihdeteollisuutta. Kirjat sopivat 5-14-vuotiaille sekä kouluissa, päiväkodeissa että kodeissa käytettäväksi. Erityisen hyvin kirjat sopivat kansainvälisyyskasvatuksen oheislukemistoksi.

  Aikuisille kirjat tarjoavat tiivistetyn tietopaketin maasta esimerkiksi matkasuunnittelun avuksi.


  EAN: 9789949636419 
  ISBN: 978-9949-636-41-9 
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 3/2024
  Kustantaja: United Press

   

   

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

JAPANI - Nihon

JAPANI - Nihon

Alexander Walther

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: