TURKKI (lasten-/nuortenkirja) Näytä suurempana

TURKKI - Türkiye Cumhuriyeti

Wonderful World

Uusi tuote

Anni Marin

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  Onko ensimmäinen mielikuvasi Turkista aurinkoloma pitkien hiekkarantojen ja uimiseen houkuttelevan meren maassa? Vai kenties kebab-pizzeriasta ostettu kebabannos? Ei ihme, sillä Turkki on suomalaisten seitsemänneksi suosituin ulkomaan lomakohde ja turkkilaista perinneruokaa, lampaanlihasta valmistettua dönerkebabia, saa lähes joka puolelta Suomea.

  Mutta olisitko uskonut, että Turkin itäosan vuoristossa on kolmasosan vuodesta lunta ja talvella -40 astetta pakkasta? Tai että paikallisten keskuudessa kasvisruoka on lihaa yleisempää, ja sitä syödään käsin vain vähän lusikkaa apuna käyttäen?

  Turkki, Türkiye, on Aasiaan ja Eurooppaan jakautuva maa jonka sisällä yhdistyvät maantieteellisten vastakohtien lisäksi niin islamilainen kuin länsimaalainenkin kulttuuri. Niin ikään myös turkkilaiset itse ovat yhtä aikaa sekä ahkeria että kiireettömiä, erittäin ystävällisiä ja kipakan rehellisiä. Lukuisten eri vastakohtien yhdistelmästä onkin syntynyt tämä ainutlaatuinen Turkki, joka ilahduttaa helppoudellaan ja yllättää eksoottisuudellaan!

  Lähde kirjan sivuille tutustumaan, mitä kaikkea Turkki pitää sisällään. Ja mikäli joskus pääset vierailemaan Turkissa, on kirjan turkinkielen peruslauseista ja matkavinkeistä varmasti paljon iloa!  EAN: 9789949663767
  ISBN: 978-9949-663-76-7

  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 2/2024
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

TURKKI - Türkiye Cumhuriyeti

TURKKI - Türkiye Cumhuriyeti

Anni Marin

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: