Ale! ITALIA - Repubblica Italiana Näytä suurempana

ITALIA - Repubblica Italiana

Colourful World

Uusi tuote

Mailis Põld - Paolo Ottaviani

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  "Kaikki tiet vievät Roomaan" - onko tämän tutun ja paljon viljellyn lausuman sanoma yhä uskottava? Jos tätä kysytään kadun italialaiselta, siltä vaikuttaa, sillä Italia valtiona ja eurooppalaisen elämäntyylin valopilkkuna eivät voi jättää ketään vaikuttumatta.Colourful World: Italia vie lukijansa tutustumisretkelle tähän arkkitehtuurin, oopperan, muodin, arkielämän, poliittisten skandaalien ja arkielämän glamourin maahan. Maahan, joka lumoaa välittömyydellään ja itsepintaisuudellaan. Voidaan ajatella myös näin - mitä olisi Eurooppa ilman Italiaa ja italialaisia.

  Tässä kirjassa tutustutaan Italian kulttuurin lisäksi maan historiaan, talouteen, luontoon/maantieteeseen, taiteeseen, muotoiluun ja urheiluun. Italian monimuotoisuus on häkellyttävän vaikuttavaa, joten lähde tutustumaan Italiaan avoimin mielin - buon viaggio!

  --

  Mikä on "Colourful World" sarja?

  ”Colourful World” on uudistuneen lasten-/nuorten maakirjasarjan nimi.  Kirjasarja on suunnattu 10-14-vuotiaille lukijoille, ja se sisältää monipuolisen kuvituksen - sekä valokuvia että piirtokuvia.

   

  ISBN 97899499532056
  ISBN 978-9949-532-05-6 
  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 40 s.
  Julkaisuajankohta: 10/2015
  Kustantaja: Publisher: United Press Global (UPG)
  Kieli/language: Suomi/Finnish

   

   

   

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

ITALIA - Repubblica Italiana

ITALIA - Repubblica Italiana

Mailis Põld - Paolo Ottaviani

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat