Фінляндія My World Näytä suurempana

Фінляндія My World

Kниги Укр, 5-9-vuotiaille

Uusi tuote

Pauliina Saikkkonen

Tiedot

21.80 EUR sis. alv

  Millainen on Suomi? Suomi on varsin laaja maa, eurooppalaiseksi maaksi, ja erikoiseksi sen tekevät lukuisat järvet ja saaret. Luonto on suomalaisille tärkeä asia, ja sitä arvostavat myös ulkomaalaiset.

  Tähän My World –kirjaan on koottu mielenkiintoisia asioita Suomesta, kaikkea sellaista mitä Suomessa voi nähdä ja kokea. Lapin porot ja joulupukin pajan tiedätkin, mutta tiedätkö mitä hienoa suomalaiset ovat kehittäneet? Esimerkiksi ksylitolin. Kirjassa on myös pieni oppitunti Suomen kieleen.

  Näihin ja moniin muihin kysymyksiin tämä kirja antaa selkeitä vastauksia. Kun olet lukenut kirjan, niin tiedät enemmän monista asioista ja varmaan haluat oppia tuntemaan laajaa maatamme paremmin – se kannattaa!

  --
  My World -kirjasarja tarjoaa 5–9-vuotiaille (ikäsuositus) lapsille mielenkiintoisesti tietoa monilta eri aloilta. Tunnettuja ovat Unipressin/United Press Globalin maakirjat, nyt niistä ilmestyvät pienemmille lapsille sopivat versiot.. elävästi kuvitettuina ja mielenkiintoisesti kerrottuina. Aihepiireihin kuuluvat myös suosikit sähly, jääkiekko ja jalkapallo. Mutta onpa mukana myös tietokirjat Lentomatkalla ja Kuinka tehdään kirja.

  EAN: 9789916701249 
  ISBN: 978-9916-701-24-9
  Koko ja laajuus/ size and extend: 170x190 mm, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 5/2023
  Kustantaja/Publisher: United Press 
  Kieli/language: Ukraina/Ukraine

  Prices VAT 0 % to:
  1) Finland and euro countries: 20,00 EUR
  2) Sweden 200,00 SEK
  3) Norway 190,00 NOK
  4) Denmark 150,00 DKK

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

Фінляндія My World

Фінляндія My World

Pauliina Saikkkonen

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

9 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: