Uusi JÄÄKIEKON YTIMESSÄ Näytä suurempana

JÄÄKIEKON YTIMESSÄ, e-kirja

Uusi tuote

Ville Koho & Simo Luukkainen

Tiedot

0.00 EUR sis. alv

  ISÄNPÄIVÄN 2023 KUNNIAKSI VOIT LADATA TÄMÄN KIRJAN ILMAISEKSI TÄSTÄ

  JÄÄKIEKON YTIMESSÄ, LATAA TÄSTÄ, HUOM. YLI 35MB

  Lajitietoa harrastajille ja ammattilaisille

  Jääkiekko on Suomen suosituin palloilulaji. Sitä harrastaa yli 67 000 lisenssipelaajaa ja sen parissa työskentelee vapaaehtoisena tai ammatikseen tuhansia ja taas tuhansia suomalaisia. Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut tapahtumana puolestaan keräävät vuosittain ottelusta toiseen miljoonayleisön televisioiden ääreen jännittämään maajoukkueemme menestystä. Laji kiinnostaa ihmisiä ja lähes jokaisella on mielipiteensä ainakin suosikkijoukkueensa pelisuorituksista ja pelaajista. Mistä jääkiekossa sitten pelinä on loppujen lopuksi kysymys? Millaisia taidollisia, fyysisiä ja henkisiä ominaisuuksia huippupelaajalta vaaditaan? Entäpä millainen on hyvä valmentaja? Millaisia asioita valmentajan tulisi ottaa huomioon rakentaessaan joukkuetta ja pelitapaa tai kehittäessään pelaajia?

  JÄÄKIEKON YTIMESSÄ on laaja ja monipuolinen esitys 2000-luvun jääkiekosta. Se tarjoaa perusteltuja vastauksia useisiin jääkiekkoon liittyviin kysymyksiin ja samalla päivittää suomalaisten jääkiekkotietämyksen nykyaikaan. Juuri ajankohtaisuus ja uudenlainen asioiden tarkastelu tekevät teoksesta merkittävän. Kirja on suunnattu niin pelaajille, valmentajille kuin muillekin jääkiekon parissa toimiville.

  Ja mikä tärkeintä, tässä teoksessa todellakin puhutaan jääkiekosta sen oikealla nimellä. Kirjaa ovat olleet kirjoittamassa jääkiekon koulutetut ammattilaiset, jotka nyt jakavat tietoaan erityisosaamisalueistaan. Ensimmäistä kertaa pelaaja, valmentaja, joukkue ja peli ovat keskiössä. Tämä teos on JÄÄKIEKON YTIMESSÄ!

  ISBN 9789949663149 (pdf)
  ISBN 978-9949-663-14-9 (pdf)
  Koko ja laajuus: B5, 176 s.
  Julkaisuajankohta: 2018

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

JÄÄKIEKON YTIMESSÄ, e-kirja

JÄÄKIEKON YTIMESSÄ, e-kirja

Ville Koho & Simo Luukkainen