KAAKKOIS-AASIA (Traveller´s history) Näytä suurempana

KAAKKOIS-AASIA (Traveller´s history)

Uusi tuote

JM Barwise & NJ White

Tiedot

45.78 EUR sis. alv

  Kaakkois-Aasia on ollut jokseenkin ”outo” maantieteellinen alue hyvin pitkään meille länsimaisille ihmisille, sillä matkailu ja siten yleinen Kaakkois-Aasian harrastus on alkanut vasta 1960-luvulla. Sitä ennen on luonnollisesti myös ollut kontakteja alueelle, mutta ne ovat pääasiassa olleet joko kolonialismin kautta tai liikeyhteyksien kautta. 

  Tänä päivänä – kun eletään globalisaation aikaa – eivät Kaakkois- Aasian valtiot ole suinkaan tuntemattomia, sillä Malesia, Indonesia, Vietnam, Thaimaa ja Singapore ovat tuottaneet hyvin moniin suomalaisiin koteihin käyttöesineitä, ne ovat muodostaneet eksoottisia lomakohteita ja ylipäänsä Aasian voimakas kehittyminen ja taloudellinen nousu ovat nostaneet alueen painoarvoa. Monet näistä valtioista ovat ns. nousevia valtioita, joiden talous kasvaa nopeasti ja niiden merkitys kasvaa globaalisti kaiken aikaa. On kuitenkin muistettava, että tämä alue ei kehity tasapainoisesti. Tästä syystä Kaakkois-Aasiassa on jäljellä myös hyvin alkukantainen elämisen muoto ja puhdas kulttuuri, mikä osaltaan lisää seudun mielenkiintoa. 

  Alueen mittasuhteet ovat myös valtavat ja selittävät edellistä: Indonesiassa asuu noin 220 miljoonaa ihmistä, ja yli 200 etnistä ryhmää; jopa alueen pienimpiin lukeutuvassa Laosissa asuu noin 5 miljoonaa ihmistä ja siellä vaikuttaa noin 47 etnistä ryhmää.

  .


  ISBN: 978-9949-663-86-6
  EAN: 9789949663866
  ISBN: 978-9949-663-86-6
  Koko ja laajuus: 128x197 mm, (sid.), 346 s.
  Julkaisuajankohta: 9/2023
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

KAAKKOIS-AASIA (Traveller´s history)

KAAKKOIS-AASIA (Traveller´s history)

JM Barwise & NJ White

19 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat