Irlanti Näytä suurempana

IRLANTI (Traveller´s history)

2. painos

Uusi tuote

Peter Neville

Tiedot

45.78 EUR sis. alv

  Traveller's history: Irlanti kertoo Irlannin vaiheikkaan ja sotaisan historian pääpiirteet selkeästi ja mielenkiintoisesti esihistoriasta tähän päivään. Irlannin tarinan keskeisenä teemana on kahden selkeästi erilaisen roolin välinen jännite. Toisaalta Irlanti on ollut suuren osan lähihistoriastaan vieraan vallan alaisena ja kapinoinut kaikin mahdollisin keinoin valloittajia vastaan, toisaalta taas se on ollut aktiivinen Englannin kielen ja kulttuurin levittäjä ympäri maailman niin siirtolaisuuden kuin loistavien kulttuurisaavutustensakin kautta.


  Irlannin historian rikkaus ja monimuotoisuus on tuotu hienosti esiin tässä erittäin mielenkiintoisessa ja kattavassa teoksessa. Irlanti on monien legendojen ja myyttien lähde, ja sen historiassa totuus on usein tarua ihmeellisempää. Irlanti on myös runoilijoiden, näytelmä- ja romaanikirjailijoinen maa, samoin kuin kaunopuheisten poliitikkojen, maineikkaiden, urheitten sotilaiden ja sinnikkäiden kapinallisten maa. Irlanti on kiinteä osa Euroopan Unionia, ja nykyisin maassa vallitsevaa poliittista tilannetta ymmärtääkseen katsaus maan lähihistoriaan on matkailijalle tärkeä. 

  Irlanti on aina ollut – historiansa usein julmistakin käänteistä huolimatta – erittäin vieraanvarainen ja kiehtova maa, joka tarjoaa matkailijoille hienoja, ainutlaatuisia elämyksiä. Travellers history: Irlanti on lukijoilleen tietorikas seikkailumatka Irlannin vaiheikkaaseen ja ristiriitaiseenkin historiaan, joka auttaa matkailijaa ymmärtämään maan asukkaita ja sen omaperäistä luonnetta. 

  .

  EAN 9789949663736
  ISBN 978-9949-663-73-6
  Koko ja laajuus: 128x197 mm, (sid.), 369 s.
  Julkaisuajankohta: 12/2023
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

IRLANTI (Traveller´s history)

IRLANTI (Traveller´s history)

Peter Neville

18 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat