PORTUGALI (Traveller´s history) Näytä suurempana

PORTUGALI (Traveller´s history)

3. painos

Uusi tuote

Ian Robertson

Tiedot

45.78 EUR sis. alv

  Portugali tunnetaan historiassa valloittajavaltiona, joka maantieteellisesti suotuisan sijaintinsa sekä merenkulku- ja sotilastaitojensa avulla laajensi sitkeästi Euroopan maantieteellisen ja kartografisen tietämyksen rajoja. Kun otetaan huomioon emovaltion koko, voidaan sanoa, että portugalilaiset rantautuivat ilmiömäisen moniin maihin. He hallitsivat mm. Ceylonia, Guinean rannikkoa, Kap Verden saaria, Jaavaa, Macaota ja Mombasaa.

  Euroopassa Portugali oli pitkään suuren naapurinsa Espanjan vaikutuspiirissä, mutta viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana se on oman sisäpoliittisen murroksensa, imperiumista luopumisen ja EEC:n jäsenyyden myötä löytänyt nykyisen vakaan asemansa. Tänä päivänä Portugali näyttäytyy vierailijoille erinomaisen suosittuna ja edullisena matkailumaana, jolla yhtäältä on mielenkiintoinen historia ja toisaalta nähtävissä on voimakkaasti modernisoituva ja kehittyvä valtio.

  Traveller’s History: Portugali on ainoa suomenkielinen laaja historia Portugalista, ja se tarjoaa lukijalleen kokonaisvaltaisen esityksen Portugalin valtiollisesta kehityksestä, maantieteellisistä olosuhteista, kulttuurista ja ylipäänsä portugalilaisista.  EAN: 9789949663453
  ISBN: 978-9949-663-45-3
  Koko ja laajuus: 128x197 mm, (sid.), 246 s.
  Julkaisuajankohta: 4/2024
  Kirjastoluokka: 96.4
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

PORTUGALI (Traveller´s history)

PORTUGALI (Traveller´s history)

Ian Robertson

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

18 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: