VENÄJÄ ( Traveller´s history) Näytä suurempana

JAPANI (Traveller´s history)

4. painos

Uusi tuote

Richard Tames

Tiedot

45.78 EUR sis. alv

  Japanin historia merkitsee useimmille toisen maailmansodan jälkeistä historiaa, ja Japani ennen tätä murrosvaihetta on jotakuinkin salaperäinen ja kaukainen valtio. Kuitenkin jos haluaa ymmärtää tämän päivän Japania ja japanilaisia, niin hyvä historian tuntemus on siinä suureksi avuksi, sillä monet kuriositeetit muuttuvat ymmärrettäviksi, kun tietää niiden taustat. Koska japanilaisia ei voi enää ohittaa etäisenä ja merkityksettömänä kansakuntana, meidän on syytä pyrkiä ymmärtämään heitä paremmin.


  Richard Tamesin tapa yhdistellä ja oivaltaa eri asioiden välisiä syy-yhteyksiä tekee teoksesta mielenkiintoisen ja jännittävän kokonaisuuden, ja samalla kirjoittaja kumoaa monia Japaniin ja japanilaisiin länsimaissa liitettyjä ennakkoasenteita. Millainen on sitten tämä kansakunta, joka suomalaisissakin kodeissa on läsnä tekstin "made in Japan" kautta, siihen Tames antaa oivaltavan vastauksen.

  Traveller´s history: Japani on selkeä, asiantunteva ja kokonaisvaltainen esitys Japanin ja japanilaisten vaiheista varhaishistorian ajoilta aina nykyaikaan saakka. Richard Tames ei tarjoa lukijalle ainoastaan kronologista näkemystä valtion kehityksestä vaan myös arvokkaan esittelyn Japanin kielestä, kirjallisuudesta ja taiteesta, kabukista karaokeen. Poliittinen, sosiaalinen ja teollinen historia ja talous ovat myös vahvasti esillä, ja kirjassa selvitetään miten shintolaisuuden, Shoguneitten ja Samuraitten perinteisiin uppoutunut valtio on saavuttanut hämmästyttävän talouskasvun ja sitä kautta myös vallan kasvun 1900-luvulla.

   

  EAN: 9789949636075
  ISBN: 978-9949-636-07-5
  Koko ja laajuus: 128x197 mm, (sid.), 310 s.
  Julkaisuajankohta: 12/2023
  Kustantaja: United Press

   

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

JAPANI (Traveller´s history)

JAPANI (Traveller´s history)

Richard Tames

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

18 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: