Ihmisen epätäydellisyydestä ja muita kirjoituksia Näytä suurempana

Ihmisen epätäydellisyydestä ja muita kirjoituksia

toinen, täydennetty painos

Uusi tuote

Juha Räikkä

Tiedot

43.60 EUR sis. alv  Filosofia liikkuu usein sellaisten asioiden parissa, jotka kiinnostavat tavallista valistunutta yleisöä. Nyt käsillä olevassa esseekokoelmassa käsitellään tällaisia, meitä jokaista tavalla tai toisella koskevia, aiheita. Ihmiset ovat epätäydellisiä, ja olemme usein pulassa joko omasta syystämme tai muiden takia. Nämä tilanteet ovat luontevia filosofiselle pohdiskelulle, joka kohdistuu ihmisenä olemiseen: esimerkiksi hienotunteisuuteen, anteeksiantoon, itsetuntemukseen ja tasa-arvoon.

  Kokoelmaa voidaan lukea yleistajuisena johdantona filosofiseen tapaan lähestyä asioita. Tavanomaisten johdantoteosten tavoin kirjassa on paljon konkreettisia esimerkkejä, joiden avulla abstrakteiltakin näyttävät kysymykset avautuvat.  Kysymysten lisäksi lukijalle pyritään tarjoamaan myös joitakin vastausehdotuksia. Nuo vastaukset eivät ole kiistattomia. Lukijan tehtäväksi jää ratkaista, hyväksyykö hän ne vai ei.

  Käytännöllisen filosofian professori Juha Räikkä opettaa Turun yliopistossa etiikkaa ja yhteiskuntafilosofiaa. Hänen aiempia teoksiaan ovat mm. artikkelikokoelmat Moraalin kanssa ja Esseitä etiikasta.  Räikän kirjoitustyyliä määrittää ajatus, ettei esitystavan tarvitse aina olla kuolemanvakava, vaikka aiheet joskus ovatkin.

  EAN: 9789949636105
  ISBN: 978-9949-636-10-5
  Koko ja laajuus: A5, nidottu, 176 s.
  Julkaisuajankohta: 2018
  kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

Ihmisen epätäydellisyydestä ja muita kirjoituksia

Ihmisen epätäydellisyydestä ja muita kirjoituksia

Juha Räikkä

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

7 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat