Toimitusehdot Suomeen 1.1.2018 alkaen:

1. Rekisteröityminen
1.1. Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana Universal Press OÜ:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Universal Press OÜ rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä.Universal Press OÜ:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Universal Press OÜ sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille. 
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus
2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun verkkokauppa on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Universal Press OÜ:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.
2.5. Yrityksen tai yhteisön tekemä tilaus on aina ehdollinen. Kun tilaus ylittää 200 euron arvon Universal Press OÜ tarkistaa tarpeen mukaan asiakkaan tiedot. Verkkokauppoihin tehdään huijausyrityksiä ja keskeytyneitä ostoskoreja jatkuvasti. Tästä syystä Universal Press OÜ:llä on oikeus ilman perusteluja jättää tilaus käsittelemättä.
2.6. Kirjastot ja oppilaitokset, jotka ovat ns. vanhoja asiakkaita, eivät joudu erilliskäsittelyyn turvallisuusmielessä.

3. Hinnat
3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka näkyy verkkokaupassa tilausta tehtäessä. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR) tai muussa valuutassa (esimerkiksi Ruotsin kruunuissa). Universal Press OÜ pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskulut määräytyvät lähetyksen koon ja painon mukaan sekä huomioiden kansainvälisen toimituksen tuomat rajoitukset. 
3.3. Alennetuista tuotteista ei myönnetä kuponkialennuksia.

4. Toimitus
4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä viiteen (1-5) työpäivää.
4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Universal Press OÜ toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
4.3. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Universal Press OÜ on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
4.4. Suomeen tapahtuvista toimituksista ja laskutuksesta vastaa Universal Press OÜ.

5. Maksuehdot
5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:
a) Verkkomaksu. Toimitus lähtee mahdollisimman pian tilauksen saapumisesta verkkokauppaan, joka välittää maksun Universal Press OÜ.
b) Lasku. Universal Press OÜ toimittaa tilauksia myös  laskulla. Mikäli epäillään väärinkäytöksen mahdollisuutta, niin Universal Press OÜ:lla on oikeus kieltäytyä toimituksesta. Laskutusasiakkaan tilausosoite on tilaukset@unipress.fi 
c) Postiennakko. Universal Press OÜ ei käytä postiennakkoa. Mahdollinen on harkinnan mukaan ennakkolaskutus.

6. Palautukset
6.1. Asiakkaalla on oikeus palauttaa vialliset tuotteet, jotka ovat selkeästi käyttämättömiä.
6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu @unipress.fi   - ENNEN tuotteen palauttamista. UPG-Logistics antaa palautusohjeet.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio
8.1. Reklamaatiot on tehtävä viivytyksettä osoitteeseen: asiakaspalvelu @unipress.fi tai postitse osoitteeseen Universal Press OÜ, Box 3041, 10504 Tallinn, Estonia.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)
9.1. Universal Press OÜ ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Universal Press OÜ:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Universal Press OÜ:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. Lisäksi tuote voi olla pysyvästi tai tilapäisesti loppunut.

10. Riitojen ratkaisu
10.1. Tähän verkkokauppaan sovelletaan Viron lakia. Mahdolliset riidat käsitellään Harjun maaoikeudessa, Tallinnassa.
10.2. Käytettävä kieli on joko suomen kieli tai englannin kieli. Oikeuskäsittelyssä viron kieli.
 

 


Ostetuimmat