KIINA Vaata suuremalt

KIINA

Wonderful World

New product

Sonja Kauranen

Rohkem infot

28.34 EUR koos maksudega

Add to wishlist

  Sonja Kauranen

  Aasian merkitys maailman kartalla on voimistunut, ja hyvin monissa asioissa katseet kohdistuvat Kiinaan. Kiinan mielipidettä arvostetaan, ja Kiinaa halutaan kuulla.

  Kiina, "keskustan valtakunta", on monessa suhteessa mykistävä kokonaisuus: Se on vanhin voimissaan oleva korkeakulttuuri ja sen kulttuurilliset piirteet ovat "omasyntyisiä". Lisäksi kiinan kieli, valtion suuri koko ja valtava väestö sekä erikoinen hallintojärjestelmä tekevät siitä haasteellisen hahmotettavan.

  Voidaan sanoa, että Kiina on jokaista länsimaista kotia lähellä, sillä jokaisesta kodista löytyy Kiinassa valmistettuja tuotteita. Voimakkaan talouskasvun johdosta koko maailma on kiinnostunut Kiinan tapahtumista. Lisäksi kiinalainen keittiö, horoskoopit, sananlaskut, oppijärjestelmät ja vaikkapa monet taistelulajit kuuluvat suomalaistenkin arkeen.

  Tämän kirjan myötä voit aloittaa perehtymisen Kiinaan, sen menneisyyteen ja nykyisyyteen. Kiinan muuri, pöytätennis, Hongkong, shakki, silkki, Peking-ooppera, pandakarhu… nyt on aika ensimmäisen askeleen!

   

  ”Jos mietit seuraavaa askelta liian kauan, saatat viettää koko elämäsi yhdellä jalalla seisten.”(Kiinalainen sananlasku)

   

  ISBN 9789515795243
  ISBN 978-951-579-524-3
  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 40 s.

  Julkaisuajankohta: 4/2017
  Kustantaja: Unipress

   

Reviews

No customer reviews for the moment.

Kirjutage oma ülevaade

KIINA

KIINA

Sonja Kauranen

30 toodet samas kategoorias