NORJA (lasten-/nuortenkirja) Vaata suuremalt

NORJA (lasten-/nuortenkirja)

Wonderful World

New product

Essi Mäkelä

Rohkem infot

28.34 EUR koos maksudega

Add to wishlist

  Essi Mäkelä

  Norja - Kongeriket Norge tunnetaan vauraana, pitkänä ja omintakeisena Pohjois-Euroopan valtiona, jossa "asuvat maailman onnellisimmat ihmiset". Norjalaisilla on vahva kansallistunne ja sitä ovat vahvistaneet kautta historian tapahtumat, joihin norjalaiset ovat joutuneet mukautumaan.
   
  Tässä kirjassa perehdytään Norjan historiaan, hallintoon, elämäntapaan, kulttuuriin, koulutukseen, talouteen, taiteeseen ja luontoon. Viikinkien myötä lukijalle avautuu myös näkymä pohjoismaiseen mytologiaan.
   
  Holmenkollen, Hammerfest, Edvard Grieg, lampaat, Andreas Thorkildsen, rømmepuuro, Oslo, viikingit, Edvard Munch, kuningasperhe, Huippuvuoret, öljynporauslautat... nyt voit tutustua Norjaan ja norjalaisiin enemmän!  
   
  Jokainen maasarjan teos sisältää lapsille kerrottuna maan historiaa, luontoa, urheilua ja kulttuuria, unohtamatta teollisuutta tai viihdeteollisuutta. Kirjat sopivat 5-14-vuotiaille sekä kouluissa, päiväkodeissa että kodeissa käytettäväksi. Erityisen hyvin kirjat sopivat kansainvälisyyskasvatuksen oheislukemistoksi.
   
  Aikuisille kirjat tarjoavat tiivistetyn tietopaketin maasta esimerkiksi matkasuunnittelun avuksi.
   
   
  ISBN 978-951-579-357-7
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Hinta/EUR: 26,00 (sis. ALV:n)
  Julkaisuajankohta: 1/2010

Reviews

No customer reviews for the moment.

Kirjutage oma ülevaade

NORJA (lasten-/nuortenkirja)

NORJA (lasten-/nuortenkirja)

Essi Mäkelä

30 toodet samas kategoorias