YHDYSVALLAT (lasten-/nuortenkirja) Vaata suuremalt

YHDYSVALLAT - The United States of America

Wonderful World

New product

Kirsi Kankaansivu

Rohkem infot

28.34 EUR koos maksudega

Add to wishlist

  Kirsi Kankaansivu

  Yhdysvallat – The United States of America johdattaa lukijansa maahan, joka on pinta-alaltaan ja väestöltään maailman kolmanneksi suurin. Se on myös maailman johtava talousvaltio, useimpien alojen tieteellinen keulakuva ja sen tuotannollinen toiminta ohjaa kaikkia teollisuuden aloja. Monikulttuurisena yhteiskuntana siellä näkyvät voimakkaasti eri maanosien ja kansallisuuksien vaikutteet ja vahvuudet.

  Amerikkalaisen elämäntyylin vaikutus näkyy kaikkialla maailmassa: syömme pikaruokaketjujen ruokaa, juomme virvoitusjuomia, katsomme elokuvia ja televisiosarjoja, kuuntelemme musiikkia, seuraamme urheilutapahtumia, työskentelemme tietokoneilla ja käytämme viihde-elektroniikkaa, jotka kaikki ovat usein yhdysvaltalaista alkuperää. 

  Hollywood, FBI, Walt Disney, NHL-liiga, jazz, New York, Chrysler, McDonald’s, Ernest Hemingway, Microsoft, Halloween, Madonna, baseball, Empire State Building, Huippuvuoret, Tom Cruise, Nasdaq, Michael Jackson, Vapaudenpatsas, Golden Gate, Valkoinen talo, CIA, intiaanit, Barack Obama... On sanottu, että Yhdysvallat on kaikkea ja joka on kaikkialla – mitä mieltä Sinä olet?

  --

  Jokainen maasarjan teos sisältää lapsille kerrottuna maan historiaa, luontoa, urheilua ja kulttuuria, unohtamatta teollisuutta tai viihdeteollisuutta. Kirjat  sopivat 5-14-vuotiaille sekä kouluissa, päiväkodeissa että kodeissa käytettäväksi. Erityisen hyvin kirjat
  sopivat kansainvälisyyskasvatuksen oheislukemistoksi.

  Aikuisille kirjat tarjoavat tiivistetyn tietopaketin maasta esimerkiksi matkasuunnittelun avuksi.

  ISBN 978-951-579-289-1
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Hinta/EUR: 26,00 (sis. ALV:n)
  Julkaisuajankohta: 6/2010

Reviews

No customer reviews for the moment.

Kirjutage oma ülevaade

YHDYSVALLAT - The United States of America

YHDYSVALLAT - The United States of America

Kirsi Kankaansivu

30 toodet samas kategoorias