INTIA ( Traveller´s history) Vaata suuremalt

SKOTLANTI (Traveller´s history), 2. painos

(Traveller´s history), 3. painos

New product

Andrew Fischer

Rohkem infot

45.78 EUR koos maksudega

Add to wishlist

  Harvalla maalla on jännittävämpää tai uljaampaa historiaa kuin Skotlannilla. Skotlannin historiasta on mahdotonta puhua unohtamatta viikinkejä, kuningaskuntia, valtataisteluita tai uskontoa: maastamuuttajia ja maahanmuuttajia. Nykypäivän Skotlantiin yhdistetään puolestaan usein oman identiteetin menetys ja uusi kansallisylpeyden herääminen. Lisäksi monet muistavat Skotlannista puhuttaessa säkkipillit, viskin, haggisin ja tietenkin kiltit.

  Skotlantia on mahdoton ymmärtää täysin kiinnittämättä huomiota sen maantieteellisiin piirteisiin ja sijaintiin, jotka ovat omalta osaltaan sanelleet ihmisten mahdollisuuksia asuttaa ja kehittää ympäristöään. Skotlantiin saapuneet uudisasukkaat perivät maan, joka ei ollut heidän hallittavissaan. Jo vuoden 1290 Birghamin rauhansopimuksessa Skotlannille taattiin erillinen luonne „oikeuksineen, lakeineen ja tapoineen“.

  Skotlanti oli syksyllä 2014 vahvasti esillä, kun siellä suoritettiin kansanäänestys maan itsenäisyydestä, eli irtautumisesta Britanniasta. Itsenäisyysajatukset ovat vahvasti pinnalla myös näinä päivinä.

  Traveller´s history: Skotlanti tarjoaa lukijoilleen tietorikkaan lukupaketin Skotlannin vaiheikkaasta historiasta, jossa maan historian pääpiirteet on käsitelty selkeästi ja mielenkiintoisesti alkaen esihistoriasta ja päättyen tähän päivään. Teoksen kattava ja mielenkiintoinen kerronta auttaa lukijaa ymmärtämään niin Skotlantia kuin myös skotlantilaisia.

  ISBN 9789515794949
  ISBN 978-951-579-494-9
  Koko ja laajuus: 
  128x197 mm, (nid.), 270 s.
  Julkaisuajankohta: 2018

Reviews

No customer reviews for the moment.

Kirjutage oma ülevaade

SKOTLANTI (Traveller´s history), 2. painos

SKOTLANTI (Traveller´s history), 2. painos

Andrew Fischer

18 toodet samas kategoorias