ESPANJA (Traveller´s history) Vaata suuremalt

ESPANJA (Traveller´s history)

Traveller´s history, 6. painos

New product

Juan Lalaguna

Rohkem infot

45.78 EUR koos maksudega

Add to wishlist

  Juan Lalaguna

  4. painos

  Espanjalla on vaihteleva ja värikäs menneisyys, joka ei ole vain menneisyyttä, vaan myös nykypäivää. Monien tämän päivän yhteiskunnallisten, poliittisten ja kulttuurillisten tapahtumien juuret ovat menneisyydessä, ja sitä kautta historia vaikuttaa voimakkaasti tämän päivän uudistuvaan espanjalaiseen yhteiskuntaan.

  Tämä kirja valottaa pintaa syvemmältä kaikkia Espanjan historian pääajanjaksoja ja alueita. Espanjalaisen todellisuuden peruspiirteet käydään läpi esihistoriasta nykyajan demokraattiseen elämänmuotoon asti. Espanja on eurooppalainen maa, jonka Pyreneitten vuoret erottavat muusta Euroopasta toimien sekä suojamuurina että esteenä uusille ajatuksille. Lisäksi Espanja on sekä Välimeren että Atlantin rannikkovaltio. Tiedämme hyvin baskien kansallisuustunteesta, mutta myös katalonialaisilla, granadalaisilla ja aragonialaisilla on kansalliseen ja alueelliseen ylpeyteen pohjautuvat itsenäisyysvaatimuksensa. Näiden vaatimusten juuret ovat syvällä historiassa ja osittain syyt ovat hyvinkin käytännöllisiä.

  Traveller’s History: Espanja on kahdessa mielessä hyödyllinen ja mielenkiintoinen teos. Ensinnäkin teoksessa kerrotaan elävästi Espanjan historiasta niille, jotka eivät tiedä siitä kovin paljon. Toisille, joilla on mielestään ennestään laaja tietämys historiasta, teos tarjoaa uusia näkökulmia, virikkeitä ja ajattelemisen aihetta. Juan Lalagunan kokoamilla tiedoilla ja hänen tavallaan yhdistää niitä oivaltavasti on paljon annettava kaikille lukijoille.


  ISBN 9789515794864
  ISBN 978-951-579-486-4
  Koko ja laajuus: 128x197 mm, (nid.), 280 s.

  Julkaisuajankohta: 3/2015

Reviews

No customer reviews for the moment.

Kirjutage oma ülevaade

ESPANJA (Traveller´s history)

ESPANJA (Traveller´s history)

Juan Lalaguna

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

18 toodet samas kategoorias