Hea pakkumine! ISRAEL – Medinat Jisra'el Vaata suuremalt

ISRAEL – Medinat Jisra'el

Colourful World

New product

Kristel Karu-Kletter

Rohkem infot

21.80 EUR koos maksudega

Add to wishlist

  Kristel Karu-Kletter 

  Israel är ett land där antikens kultur och traditioner existerar i harmoni med det moderna vardagslivet. Det är ett land som påverkas av tre stora religioner (judendom, kristendom och islam) som alla har heliga platser där. Det är ett land där man skickar e-post på samma språk som de gamla profeterna talade.

  Karaktäristiskt för Israel är de många kontrasterna och färgerna: under en och samma dag kan man njuta av grönskande natur, blåa hav, öde öknar, hektiskt storstadsliv, österländska marknader och högteknologi. I Israel ligger världens lägsta punkt – Döda havet – och i bergen finns grottor där det bodde människor under förhistorisk tid.

  Med tanke på sitt ursprung, sin matkultur och sitt språk är Israels nutida befolkning ett kapitel för sig. Det finns världsberömda israeler inom konst och vetenskap, bland annat har ett tiotal israeler fått Nobelpriset.

  Hur gammal är nationen Israel och vad heter huvudstaden? Var ligger Klagomuren och varför kallas den så? Vet du varför Döda havet heter så, och hur är det att bada där? Kan man ha snöbollskrig i öknen? 

  Om du vill veta mer om landet som det talas om både i Bibeln och i tv-nyheterna skall du läsa den här Colourful World -boken!


  ISBN 978-9949-532-18-6
  ISBN 9789949532186
  Mått och sidantal: 170x240, inbunden, 40 s.
  Utgivningsdatum: 2014

  Kundtjänst/Beställningar
  sverige@unipress.fi

   

   

Reviews

No customer reviews for the moment.

Kirjutage oma ülevaade

ISRAEL – Medinat Jisra'el

ISRAEL – Medinat Jisra'el

Kristel Karu-Kletter

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

30 toodet samas kategoorias