PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ TEKEMÄSSÄ View larger

PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ TEKEMÄSSÄ

Tilaukset: www.ellibs.fi

New product

- Tutkiva ote työnohjaukseen

More details

0.00 EUR tax incl.

Add to wishlist

  - Tutkiva ote työnohjaukseen


  Heroja, Teija – Koski, Arja – Seppälä, Pekka – Säntti, Risto – Wallin, Aila (toim.)

  Työnohjausta käytetään yhä enemmän työelämän kehittämisessä. Siksi on tärkeää tutkia ja tiedostaa sen mahdollisuudet ja haasteet. Parempaa työelämää tekemässä -teoksen tavoitteena on kuvata monipuolisesti, mitä työnohjaus on tutkivana, dialogisena ja reflektiivisenä menetelmänä työn, organisaatioiden ja johtamisen uudistamisessa sekä työyhteisöjen hyvinvointia ja osaamista tukevana toimintatapana.

  Teoksen teemaluvut koostuvat artikkeleista, joiden taustalla ovat aikaisempi kirjallisuus ja tuore tutkimustieto sekä käytännön kokemus työelämän haasteista. Niiden kirjoittajat edustavat erilaisia työnohjauksen teoreettisia viitekehyksiä ja näkökulmia. Artikkelit lähdeluetteloineen sisältävät yhteiskunnan eri sektoreilta saatuja kokemuksia tai keinoja työyhteisöjen ja työyhteisötaitojen kehittämisessä sekä johtamisessa. Teos tuo näkyväksi työnohjauksen moniäänisyyden sekä monimuotoiset työnohjauksen ja tutkimuksen menetelmät. Teoksessa sekä problematisoidaan työnohjausta työelämän kehittämismenetelmänä että tuodaan näkyväksi sitä teoriaperustaa ja tutkimustraditioita, joille työnohjaus perustuu. 

  Parempaa työelämää tekemässä antaa kuvan siitä, miten työnohjausta käytetään konkreettisesti työelämän parantamiseksi Suomessa. Se soveltuu sekä ammattikirjallisuudeksi että oppikirjaksi työnohjaajille, kouluttajille, esimiehille, HR-henkilöstölle ja työyhteisöjen kehittäjille.  Kaikille työelämän kehittämisestä kiinnostuneille se tarjoaa näköaloja työnohjauksen hyödyntämisestä työkaluna ja toimintatapana nyt ja tulevaisuudessa. 


  Katso kirjan sisällysluettelo PDF-muodossa TÄSTÄ

   --

  ISBN 978-9949532407
  ISBN 978-9949-532-40-7
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 355 s.
  Julkaisuajankohta: 06/2014
  Kustantaja United Press Global

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ TEKEMÄSSÄ

PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ TEKEMÄSSÄ

- Tutkiva ote työnohjaukseen

30 other products in the same category: