ILMAISUTERAPIAT View larger

ILMAISUTERAPIAT

Tilaukset: www.ellibs.fi

New product

Cathy A. Malchiodi (toim.)

More details

0.00 EUR tax incl.

Add to wishlist

  Cathy A. Malchiodi (toim.)

  Taideterapeutit, psykoterapeutit sekä muut terveydenhoitoalan ammattilaiset ovat yhä enenevässä määrin lisänneet ilmaisuterapioiden käyttöä kaikenikäisten asiakkaiden kanssa työskennellessään. Ilmaisuterapiat -kirja tarjoaa kaivatun katsauksen tämän nopeasti kasvavan terapiakentän teoriaan ja käytäntöön. Se kokoaa yhteen taide-, musiikki-, tanssi/liike-, draama- ja psykodraama-, runous-, leikki- ja hiekkatarjotinterapian asiantuntijoita, jotka luonnostelevat merkittäviä lähestymistapoja ja demonstroivat lasten, nuorten ja aikuisten kanssa käytettäviä tekniikoita.

  Tässä Ilmaisuterapiat-kirjassa esitellään kaikki edellä mainitut terapiamuodot, ja luodaan lisäksi katsaus ilmaisuterapioiden historiaan, teoriaan ja käytäntöihin, missä yhteydessä selvitetään myös käsitteistön syntyvaiheita.


  Ilmaisuterapioiden käyttö yleistyy ja vakiintuu eri puolilla maailmaa jatkuvasti, ja tässä mielessä kirjan toimittaja Cathy A. Malchiodi on onnistunut luomaan alalle perusteoksen, jonka avulla niin alan työtehtävissä toimivat, opettajat, tutkijat ja opiskelijat, voivat löytää paitsi asiatietoa eri terapioista niin myös avartavia näkemyksiä ilmaisuterapioiden käyttömahdollisuuksiin.

  ISBN 978-951-579-278-5
  Koko ja laajuus: A5 mm, (nid.), 272 s.

  Julkaisuajankohta: 9/2011

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

ILMAISUTERAPIAT

ILMAISUTERAPIAT

Cathy A. Malchiodi (toim.)

30 other products in the same category:

Top sellers