Seksuaalisuuden tabut suljetuissa yhteisöissä View larger

Seksuaalisuuden tabut suljetuissa yhteisöissä

tilaukset: www.ellibs.fi

New product

0.00 EUR tax incl.

Add to wishlist

  Kiuru - Strömberg-Jakka (toim.)

  Seksuaalisuus liittyy vahvasti hyvinvointiin ja kulttuuriin. Seksuaalisuuden merkitys hyvinvoinnille voi jäädä huomiotta toisen ihmisen kohtaamiseen liittyvän vaikeuden vuoksi. Seksuaalisuus on monelle myös tabu.

  Tämän teoksen kirjoittajat ovat sekä tutkijoita että omien alojensa ammattilaisia. He avaavat tuoreesti, asiantuntevasti ja koskettavasti seksuaalisuuden tabuja sekä haastavat pohtimaan myös eettisiä kysymyksiä. Artikkeleissa valotetaan seksuaalisuuden kohtaamista erilaisissa laitosympäristöissä kuten mielisairaalassa, nuorisokodissa, vankilassa ja huumekuntoutusyksikössä. Käsitellyiksi tulevat myös kehitysvammaisuuteen, kulttuuriin ja uskontoon sekä perheen sisäiseen seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvät teemat. Erikseen tarkastellaan työnohjauksessa ilmenevää seksuaalisuutta.

  Teos tarjoaa tietoa ja virikkeitä niin sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, kasvatusalan toimijoille, tutkijoille kuin opiskelijoillekin, ja sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi erilaisissa oppilaitoksissa seksuaalikasvatukseen liittyen. Teosta voi suositella myös aihepiiristä kiinnostuneelle yleisölle.


  ISBN: 9789515795533
  ISBN: 
  978-951-579-553-3
  Koko ja laajuus: A5, (nid.), 320 s.
  Julkaisuajankohta 06/2017

  Kirja julkaistaan myös sähköisenä kirjana.
  Tilaukset Ellibsistä
  ISBN 978-951-579-545-8 (ePub)

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Seksuaalisuuden tabut suljetuissa yhteisöissä

Seksuaalisuuden tabut suljetuissa yhteisöissä

30 other products in the same category: