New ALANKOMAAT (lasten-/nuortenkirja View larger

ALANKOMAAT (lasten-/nuortenkirja

Wonderful World

New product

Ilona Ahlgren - Eeva Tiusanen

More details

0.00 EUR tax incl.

Add to wishlist

  Ilona Ahlgren - Eeva Tiusanen

  Alankomaat – Nederland antaa lukijalle mahdollisuuden kurkistaa yhteen Euroopan tiheimmin asutuista ja monikulttuurisimmista maista. Tapahtumarikas historia ja monipuolinen taidetarjonta tekevät Alankomaista kiehtovan kohteen!

  Matkailijalle Alankomaat tarjoaa mm. ihanteellisen pyöräilymaaston, keskiaikaista arkkitehtuuria ja kulttuuritapahtumia aina jalkapallo-otteluista musikaaleihin ja ulkoilmakonsertteihin. Hollantilaiset arvostavat suvaitsevaisuutta, tasa-arvoisuutta ja konstailemattomuutta, minkä ulkomaalainenkin huomaa leppoisana ja ystävällisenä ilmapiirinä.
  Rembrandt, Rubens, Vermeer, van Gogh, Erasmus Rotterdamilainen, Anne Frank, kanavat, tyylimyllyt, tulppaanit, puukengät, juusto, pyöräily, jalkapallo – näistä Alankomaat tunnetaan muualla maailmassa. Mutta tiesitkö, että hollantilaiset ovat maailman pisin kansa? Tai että jopa 25 % maan pinta-alasta on meren pinnan alapuolella? Tämä kirja paljastaa monta muutakin hauskaa ja mielenkiintoista faktaa.

  --
  Jokainen maasarjan teos sisältää lapsille kerrottuna maan historiaa, luontoa, urheilua ja kulttuuria, unohtamatta teollisuutta tai viihdeteollisuutta. Kirjat sopivat 5-14-vuotiaille sekä kouluissa, päiväkodeissa että kodeissa käytettäväksi. Erityisen hyvin kirjat sopivat kansainvälisyyskasvatuksen oheislukemistoksi.


  ISBN 978-951-579-361-4
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 04/2012

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

ALANKOMAAT (lasten-/nuortenkirja

ALANKOMAAT (lasten-/nuortenkirja

Ilona Ahlgren - Eeva Tiusanen

30 other products in the same category: