ESPANJA (lasten-/nuortenkirja) View larger

ESPANJA (lasten-/nuortenkirja)

Wonderful World

New product

Heidi Lehtosaari

More details

28.34 EUR tax incl.

Add to wishlist

  Heidi Lehtosaari

  UNIpressin maakirjojen yksi mielenkiintoisimmista uusista maista on Espanja. Se on luonteva jatko Euroopan suurimpien valtioiden esittelyssä eikä vähäisin syy Espanjan esilletuomiseen liity siihen, että Espanja on nyt ”in”, kuten tunnetun Serranojen (TV-sarja) suosio osoittaa.

  Härkätaistelut, Barcelonan upea arkkitehtuuri, espanjalainen keittiö, flamenco, Pablo Picasso, Real Madrid ja FC Barcelona, Teneriffa ja Kanarian saaret... kaikki nämä tekevät Espanjasta kiehtovan maan.

  Suomalaiselle lukijalle saattaa olla hämmästyttävää todeta, että kuinka suvaitsevaisia paikallisille kulttuurien erityispiirteille Espanjan valtio voi olla. Ehkä Espanjasta ja espanjalaisilta olisi meille suomalaisille paljon opetettavaa elämästä ja elämästä nauttimisesta.

  Jokainen maasarjan teos sisältää lapsille kerrottuna maan historiaa, luontoa, urheilua ja kulttuuria, unohtamatta teollisuutta tai viihdeteollisuutta. Kirjat sopivat 5-14-vuotiaille sekä kouluissa, päiväkodeissa että kodeissa käytettäväksi. Erityisen hyvin kirjat sopivat kansainvälisyyskasvatuksen oheislukemistoksi.

  Aikuisille kirjat tarjoavat tiivistetyn tietopaketin maasta esimerkiksi matkasuunnittelun avuksi.

   

  ISBN 978-951-579-059-0

  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.

  Hinta/EUR: 26,00 (sis. ALV:n)

  Julkaisuajankohta: 6/2010

  Muista: Unipress on julkaissut Travellers -sarjassa TRAVELLERS: GRAN CANARIA & TENERIFFA -teoksen ja MATKAOPAS HISTORIAAN: ESPANJA -teoksen.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

ESPANJA (lasten-/nuortenkirja)

ESPANJA (lasten-/nuortenkirja)

Heidi Lehtosaari

30 other products in the same category: