EGYPTI View larger

EGYPTI

Colourful World

New product

 Katja Pajarinen-Mohamed

More details

28.34 EUR tax incl.

Add to wishlist

  Mikä on pyramidien salaisuus? Miten historiasta tunnettu Niili vaikuttaa egyptiläisten elämään? Mitä on egyptologia? Entä miten Egyptissä eletään tänään, millaista on egyptiläinen arkielämä poliittisten kuohuntojen ympärillä?

  Egyptin historia on maailman ja ihmiskunnan historiaa, ja siksi se koskettaa kaikkia. Sanotaan, että nykyisyyttä ei voi ymmärtää ilman menneisyyden ymmärtämistä, ja että menneisyyden ymmärtäminen auttaa nykyhetken ymmärtämistä.

  Tässä kirjassa käydään luonnollisesti läpi historiaa, mutta kirjassa tuodaan myös esille sitä, kuinka Egyptissä eletään. Mikä on uskonnon merkitys? Millainen on egyptiläinen koulujärjestelmä? Mistä egyptiläiset saavat toimeentulonsa? Millaisia ovat luonteeltaan egyptiläiset?

  Colourful World: Egypti perehdyttää lukijansa mielenkiintoisella tavalla maailmanhistorian yhteen merkittävimmistä maista.


  --

  Mikä on "Colourful World" sarja?

  ”Colourful World” on United Press Globalin uudistuneen lasten-/nuorten maakirjasarjan nimi. Sarja jatkaa Unipressin tunnetun maakirjasarjan perinteitä, mutta on kokenut myös muutoksia. Sarjan kansi ja taitto ovat uudistuneet, kirjan koko on muuttunut ja sivumäärä kasvanut 32:sta 40:een. Sisällöllisesti ”Colourful World” on eheä kokonaisuus, joka sisältää keskeisesti samat elementit eri maista. Sarjassa ensimmäiseksi julkaistava ”maa” on Suomi, ja kirja ilmestyy samanaikaisesti suomen, ruotsin, viron, venäjän ja englannin kielellä.

   

  Kirjasarja on suunnattu 10-14-vuotiaille lukijoille, ja se sisältää monipuolisen kuvituksen - sekä valokuvia että piirtokuvia.
   

  ISBN 9789949532155
  ISBN 978-9949-532-15-5
  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 40 s.

  Julkaisuajankohta: 6/2015
  Kustantaja: Publisher: United Press Global (UPG)
  Kieli/language: Suomi/Finnish

   

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

EGYPTI

EGYPTI

 Katja Pajarinen-Mohamed

30 other products in the same category: