ITÄVALTA (lasten-/nuortenkirja) View larger

ITÄVALTA (lasten-/nuortenkirja)

Wonderful World

New product

Mira Piispa

More details

28.34 EUR tax incl.

Add to wishlist


  Mira Piispa

  ITÄVALTA - Österreich - on nykyaikaisena, keskikokoisena eurooppalaisena valtiona nuori, mutta sillä on pitkä historia. Itävaltalaisille historia ja varsinkin keisarikunnan kulta-ajat 1700-1800-luvuilla ovat tärkeä osa kansallista identiteettiä, ja kansallisia perinteitä ja kulttuuria vaalitaan innokkaasti.

  Nykyisin Itävallalla on tärkeä rooli monissa kansainvälisissä tehtävissä ja organisaatioissa, mutta useimmille Itävalta on tullut tutuksi matkailun kautta. Matkailijat tulvivat Mozartin synnyinkaupunkiin Salzburgiin, mutta myös huikaiseville Alpeille sekä perinteitä henkivään Wieniin.

  Tämä kirja esittelee alppimaata monipuolisesti ja asiantuntevasti. Kirja tutustuttaa sinut Itävallan tapahtumarikkaaseen historiaan, hallintoon, kulttuuriin ja elämäntyyliin. Wien, sacherkakku, Schönnbrunn, Wienin filharmonikkojen uudenvuoden konsertti, Atomic-urheilutuotteet, Edelweiss, Salzburg, Mozart-kuulat... Taidatkin jo tuntea hieman Itävaltaa!

  Jokainen maasarjan teos sisältää lapsille kerrottuna maan historiaa, luontoa, urheilua ja kulttuuria, unohtamatta teollisuutta tai viihdeteollisuutta. Kirjat sopivat 5-14-vuotiaille sekä kouluissa, päiväkodeissa että kodeissa käytettäväksi. Erityisen hyvin kirjat sopivat kansainvälisyyskasvatuksen oheislukemistoksi.

  Aikuisille kirjat tarjoavat tiivistetyn tietopaketin maasta esimerkiksi matkasuunnittelun avuksi.

  ISBN 978-951-579-358-4
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 3/2010

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

ITÄVALTA (lasten-/nuortenkirja)

ITÄVALTA (lasten-/nuortenkirja)

Mira Piispa

30 other products in the same category:

Top sellers