TURKKI (lasten-/nuortenkirja View larger

TURKKI (lasten-/nuortenkirja

Wonderful World

New product

Anni Marin

More details

28.34 EUR tax incl.

Add to wishlist

  Anni Marin

  Onko ensimmäinen mielikuvasi Turkista aurinkoloma pitkien hiekkarantojen ja uimiseen houkuttelevan meren maassa? Vai kenties kebab-pizzeriasta ostettu kebabannos? Ei ihme, sillä Turkki on suomalaisten seitsemänneksi suosituin ulkomaan lomakohde ja turkkilaista perinneruokaa, lampaanlihasta valmistettua dönerkebabia, saa lähes joka puolelta Suomea.


  Mutta olisitko uskonut, että Turkin itäosan vuoristossa on kolmasosan vuodesta lunta ja talvella -40 astetta pakkasta? Tai että paikallisten keskuudessa kasvisruoka on lihaa yleisempää, ja sitä syödään käsin vain vähän lusikkaa apuna käyttäen?

  Turkki, Türkiye, on Aasiaan ja Eurooppaan jakautuva maa jonka sisällä yhdistyvät maantieteellisten vastakohtien lisäksi niin islamilainen kuin länsimaalainenkin kulttuuri. Niin ikään myös turkkilaiset itse ovat yhtä aikaa sekä ahkeria että kiireettömiä, erittäin ystävällisiä ja kipakan rehellisiä. Lukuisten eri vastakohtien yhdistelmästä onkin syntynyt tämä ainutlaatuinen Turkki, joka ilahduttaa helppoudellaan ja yllättää eksoottisuudellaan!

  Lähde kirjan sivuille tutustumaan, mitä kaikkea Turkki pitää sisällään. Ja mikäli joskus pääset vierailemaan Turkissa, on kirjan turkinkielen peruslauseista ja matkavinkeistä varmasti paljon iloa!


  --
  Jokainen maasarjan teos sisältää lapsille kerrottuna maan historiaa, luontoa, urheilua ja kulttuuria, unohtamatta teollisuutta tai viihdeteollisuutta. Kirjat sopivat 5-14-vuotiaille sekä kouluissa, päiväkodeissa että kodeissa käytettäväksi. Erityisen hyvin kirjat sopivat kansainvälisyyskasvatuksen oheislukemistoksi.


  ISBN 978-951-579-398-0
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 05/2012

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

TURKKI (lasten-/nuortenkirja

TURKKI (lasten-/nuortenkirja

Anni Marin

30 other products in the same category:

Top sellers