New VENÄJÄ - Rossijskaja Federatsija View larger

VENÄJÄ - Rossijskaja Federatsija

Wonderful World

New product

 David Vseviov

More details

28.34 EUR tax incl.

Add to wishlist

   David Vseviov

  Venäjä on maailman suurin valtio, jolla on monipuolinen kasvisto ja eläimistö. Sieltä voi löytää maailman syvimmän makean veden järven ja Euroopan pisimmän joen – Baikalin järven ja Volga-joen. Venäjän kulttuurinen pääoma on kehittynyt vuosisatojen saatossa, ja on kerrassaan vaikuttava: Pushkin, Lermontov, Tolstoi, Tshaikovski – siinä vain muutama tunnettu nimi, jotka tunnetaan ympäri maailman. Venäjän historia ja venäläinen kulttuuri tarjoavat paljon mielenkiintoista koettavaa yhä tänäänkin.

  Tiedätkö kuinka samovaari toimii? Elävätkö jääkarhut Venäjällä? Minkä kaupungin Pietari Suuri perusti? Ketkä ovat venäläisen kertomaperinteen tunnetuimmat hahmot? – Näihin ja moniin muihin kiinnostaviin kysymyksiin löydät vastaukset Colourful World kirjan sivuilta.

  --

  Mikä on "Colourful World" sarja?

  ”Colourful World” on United Press Globalin uudistuneen lasten-/nuorten maakirjasarjan nimi. Sarja jatkaa Unipressin tunnetun maakirjasarjan perinteitä, mutta on kokenut myös muutoksia. Sarjan kansi ja taitto ovat uudistuneet, kirjan koko on muuttunut ja sivumäärä kasvanut 32:sta 40:een. Sisällöllisesti ”Colourful World” on eheä kokonaisuus, joka sisältää keskeisesti samat elementit eri maista. 

  Kirjasarja on suunnattu 10-14-vuotiaille lukijoille, ja se sisältää monipuolisen kuvituksen - sekä valokuvia että piirtokuvia.
   

  ISBN 9789949532025
  ISBN 978-9949-532-02-5
  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 40 s.
  Julkaisuajankohta: 03/2014
  Kustantaja: Publisher: United Press Global (UPG)
  Kieli/language: Suomi/Finnish

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

VENÄJÄ - Rossijskaja Federatsija

VENÄJÄ - Rossijskaja Federatsija

 David Vseviov

30 other products in the same category:

Top sellers