PORTUGALI -República Portuguesa View larger

PORTUGALI -República Portuguesa

Colourful World

New product

Kent Lindberg

More details

28.34 EUR tax incl.

Add to wishlist

  Kent Lindberg

  Portugalissa kiehtovat sen värikäs menneisyys ja kauniin karu luonto, mutta mikä muu tekee Portugalista kiehtovan tutustumiskohteen? Ovatko ne tulisieluiset ihmiset, rento ja avoin elämäntapa vai vaikeuksien kautta aivan lähihistoriassa valoisampaan tulevaisuuten uskovien optimismi. Ehkä kaikki nämä seikat yhdessä.

  Tiesitkö, että vielä vuonna 1999 Portugali oli siirtomaaimperiumi tai että diktatuuri vaihtui demokratiaksi vasta vuonna 1974. Tai tiedätkö mitä on fado-musiikki, tai että suositut turistisaaret Azorit ja Madeira kuuluvat Portugalille. Tai että portugalin kieltä puhutaan monissa Etelä-Amerikan valtioissa, kuten Brasiliassa ja Perussa. Portugalilaisesta jalkapallosta varmaan tiedätkin jo jotain.

  Tässä kirjassa Portugali avautuu monipuolisena ja värikkäänä valtiona, johon kannattaa tutustua.

  --

  Mikä on "Colourful World" sarja?

  ”Colourful World” on United Press Globalin uudistuneen lasten-/nuorten maakirjasarjan nimi. Sarja jatkaa Unipressin tunnetun maakirjasarjan perinteitä, mutta on kokenut myös muutoksia. Sarjan kansi ja taitto ovat uudistuneet, kirjan koko on muuttunut ja sivumäärä kasvanut 32:sta 40:een. Sisällöllisesti ”Colourful World” on eheä kokonaisuus, joka sisältää keskeisesti samat elementit eri maista. 

  Kirjasarja on suunnattu 10-14-vuotiaille lukijoille, ja se sisältää monipuolisen kuvituksen - sekä valokuvia että piirtokuvia.
   

  ISBN 9789515795144
  ISBN 978-951-579-514-4
  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 40 s.

  Julkaisuajankohta: 2/2017
  Kustantaja: Publisher: Unipress

   

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

PORTUGALI -República Portuguesa

PORTUGALI -República Portuguesa

Kent Lindberg

30 other products in the same category:

Top sellers